Uber a lansat un nou serviciu în Bucureşti. Cum îl poţi folosi

21 August 2015

Uber a lansat serviciul uberFAMILY în București, prin care pasagerii pot comanda o mașină echipată cu un scaun pentru copii care au între 9 și 18 kg.

Uber a lansat serviciul uberFAMILY, disponibil în București. Astfel, pasagerii pot comanda o mașină echipată cu un scaun pentru copiii care au între 9 și 18 kg.

Totuşi, în vreme ce şoferii trebuie să instaleze scaunele respective, este responsabilitatea pasagerului adult care călătorește cu copilul să așeze copilul în scaun, să îi pună centura de siguranță a scaunului și să se asigure că scaunul este instalat corect.

Pe de altă parte, în mașinile dotate cu scaun pentru copil există şi cărți pentru cei mici.

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma.În prezent, platforma Uber oferă alternative de transport în peste 330 de oraşe din 60 de ţări la nivel mondial.

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015 serviciile Uber sunt accesibile şi în Romania, în oraşul Bucureşti.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?