Twitter face o nouă schimbare

14 Aprilie 2014

Un update la website-ul Twitter introduce notificările de tip fereastră, prin care puteţi conversa mai rapid cu diverşi internauţi.

Twitter este considerată cea de a doua reţea socială ca dimensiune după Facebook. A inclus aproape de la început opţiunea de a trimite mesajele directe către alţi utilizatori şi a avut un sistem de notificări prin care vă anunţa dacă cineva a interacţionat cu tweet-urile voastre.

În speranţa de a spori nivelul de interactivitate al platformei, mai ales în versiunea web a serviciului, Twitter introduce în această perioadă notificările interactive de tip pop-up. Evidente în captura de mai sus, aceste notificări facilitează conversaţia într-un mod similar cu Facebook.În plus, puteţi vedea mult mai clar dacă cineva v-a dat o replică la un tweet, dacă v-a dat retweet sau v-a adăugat respectivul tweet la  favorite. Tot în acelaşi mod vi se va aduce la cunoştinţă faptul că aveţi un nou urmaş (follower). Partea de interactivitate incorporată în aceste pop-up-uri include posibilitatea, direct din acea mică fereastră, a redactării rapide a unui reply sau retweet cât şi trecerea unui tweet la favorite. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?