Turcan: ”Cu Dăncilă, PSD a rămas același partid corupt și clientelar ca pe vremea lui Dragnea”

25 August 2019

Liderul deputaților PNL consideră că doctrina Dragnea e mai valabilă ca niciodată la vârful PSD. Ea spune că în PSD nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile făcute de Viorica Dăncilă ajunsă la conducerea partidului.

Raluca Turcan, liderul deputaților PNL și prim-vicepreședine al partidului, este de părere că PSD, cu Vioricăi Dăncilă în frunte, a rămas același partid corupt și clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea.

Deputatul a declarat, după validarea Vioricăi Dăncilă candidat PSD la alegerile prezidențiale, că șefa social-democraților ar avea în intenție să desăvârșească, din fruntea statului, prioritățile toxice ale lui Liviu Dragnea.

”Desemnarea Vioricăi Dăncilă drept candidat la Președinție, ca și remanierea din aceste zile arată că doctrina Dragnea e mai valabilă ca niciodată la vârful PSD.
Cu Vioricăi Dăncilă, PSD a rămas același partid corupt și clientelar ca pe vremea lui Liviu Dragnea. Nu s-a schimbat absolut nimic, cu toate promisiunile făcute de Viorica Dăncilă ajunsă la conducerea partidului.
Noii miniștri propuși reprezintă garanția că sectoarele pe care le vor gestiona sunt condamnate la subordonare politică și subdezvoltare. Sunt personaje care nu au ce căuta în fruntea unor ministere. Cu Dana Gîrbovan la Justiție, Dăncilă se asigură că Secția specială de investigare a magistraților rămâne în picioare și că legislația penală va servi interesele corupților din PSD.
Cu Iulian Iancu ca vicepremier pe probleme economice, Dăncilă se asigură că investițiile majore sunt blocate. Cu Șerban Valeca la Educație, șansele ca acest domeniu să fie conectat la rigorile timpului prezent sunt nule. Cu lecția bine învățată de la Liviu Dragnea, cu mesajele primite de la baronii PSD în buzunar pentru că rareori vorbește liber, Viorica Dăncilă pornește în cursa pentru alegerile prezidențiale cu un singur crez: să desăvârșească, din fruntea statului, prioritățile toxice ale lui Liviu Dragnea. Nicio cosmetizare nu mai poate ascunde efectul profund toxic pe care PSD îl are asupra României. Un partid anti-european, anti-românesc și pro-infractori”, scris Raluca Turcan pe Facebook.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Rezistenta
25 Aug 19:56
Kill Bill, ai ramas cu sechele sau te prinzi tarziu de lucruri? Suntem deja in alta etapa, alti candidati alte pretentii, oare cumva tu procesezi cam greu?
Răspunde
0 0
Amalia
25 Aug 18:45
Slab discurs,lucruri neesențiale, adică, hai să vorbim nimica!
Răspunde
0 0
Schimbati placa dacă nu vreti să schimbați oamenii impotenți
25 Aug 17:25
Doamna Vice,sunteți in căutare de sloganuri ?Vă cred si eu ca de 6-7 ani tot cu Dragnea coruptul erați si acum când PSD a zis arestați-l bre si sa nu mai auzim de el,voi PNL il tineti treaz opiniei publice ?Nu vedeti ca lumea are alte preocupări,nu mai e corupția,cu care a căstigat serviciile puterea si dl Băsescu parteneriatul cu SUA.Un pic de rusine nar strica,chiar dacă din trăiți din minciună.
Răspunde
0 0
PNL,chimbati placa ,m-ași oripilat cu prostiile voastre
25 Aug 17:24
Doamna Vice,sunteți in căutare de sloganuri ?Vă cred si eu ca de 6-7 ani tot cu Dragnea coruptul erați si acum când PSD a zis arestați-l bre si sa nu mai auzim de el,voi PNL il tineti treaz opiniei publice ?Nu vedeti ca lumea are alte preocupări,nu mai e corupția,cu care a căstigat serviciile puterea si dl Băsescu parteneriatul cu SUA.Un pic de rusine n-ar strica,chiar dacă trăiți din minciună.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?