Tun imobiliar de proporţii la CFR SA

1 Septembrie 2014

Tun imobiliar de proporţii la CFR SA. Compania ar fi devenit ilegal proprietară a complexului Astoria de pe malul lacului Snagov, prin intermediul unor documente false.

Potrivit publicaţiei Cetăţeanul.net, adevăratul proprietar al complexului este Primăria Capitalei, care a "împrumutat" imobilul către CFR pentru 60 de ani, printr-un contract încheiat în 1948.

Contractul a expirat în 2008, dar Capitala nu a făcut niciun demers pentru a mai intra în posesia complexului Astoria pentru că oficialii Primăriei nu găsesc contractul.

Jurnaliştii de la Cetăţeanul.net spun că Astoria ar urma să fie transferat la RA-APPS, după care va fi vândut sau închiriat pe un preţ de nimic. Complexul are un teren împădurit de 23 de hectare, pe care sunt construite un hotel, mai multe vile, patru terenuri de tenis, unul de golf, o piscină şi alte câteva imobile.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

7 0
01 Sep 12:46
Tara asta este plina de viemi abjecti pusi pe furt. Reintroduceti pedeapsa cu moartea pentru furt din avutul public sau privat mai mare de 100.000Euro! Si obligati toate televiziunile cu drept de emisie sa dea vineri dimineata la ora 8:00 executiile in direct! Iar condamnatii sa fie pusi sa se roage pentru clementa si sa li se inoculeze ideea ca poate vor fi iertati. Si sa nu fie. Sa fie doar pentru spectacol. Si dati obligati institutiile private sau de stat sa achizitioneze un televizor sau calculator la care sa dea executiile in direct. Si gradinite si scoli, licee, facultati si institutii de stat si KFC-uri si Mc Donald's-uri. sa rasune rugamintea hotilor de a le fi crutata viata, dupa care sa urmeze executia.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?