Tudorel Toader, gafă majoră în plină procedură de selectare a unui procuror șef

24 Iulie 2018

Tudorel Toader, gafă majoră în plină procedură de selectare a unui procuror șef!  A fost taxat imediat, pe Facebook. 

,,Ar trebui să nu mai avem nevinovați arestați, trimiși în judecată, eventual urmăriți penal și, de asemenea, să nu mai avem vinovați care să fie neurmăriți penal'' a spus Tudorel Toader în contextul bătăliei pentru șefia DNA. 

,,Pentru o asemenea afirmație un student în anul trei la Drept ar pica imediat examenul de procedură penală”, a reacționa, pe Facebook, judecătorul Cristi Danileț. El a argumentat afirmația sa.

„Astfel: orice arestat este nevinovat, căci motivele de arestare preventivă sunt altele decât cele de condamnare; orice trimis în judecată este nevinovat până la sfârșitul procesului; întotdeauna vor fi vinovați netrimiși în judecată, cât timp există cazuri neraportate sau care nu pot fi probate.

În fine, afirmația de mai sus este cu atât mai gravă cu cât ea este făcută în plină procedură de selectare a unui procuror șef: asta pentru că vinovăția o stabilește un judecător, întotdeauna și în orice stat, nicidecum un procuror”, mai arată magistratul.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dan
24 Jul 14:41
Din putzul gandirii lui Danilet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?