REFERENDUM. Tudorel Toader, îndemn agramat pe Facebook: "COPII au nevoie de mama şi de tata"

2 Octombrie 2018

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus, marţi, printr-o postare pe Facebook, că va participa la Referendum şi va vota „Da”, pentru că este nevoie de copii „sănătoşi şi frumoşi” ce au, la rândul lor, nevoie de mamă şi de tată.

 

 

„Voi participa la Referendum! Voi vota DA! Avem nevoie de copii sanatosi si frumosi, iar copii au nevoie si de mama si de tata”, a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pe Facebook.

Iniţial, Ministrul Justiţiei a scris pe Facebook "copii", acolo unde corect din punct de vedere gramatical era "copiii". Atenţionat, Toader a mulţumit şi a corectat greşeala. 

Referendumul se va desfăşura pe parcursul a două zile, 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 şi 21.00.

Întrebarea care va fi adresată românilor la referendumul pentru redefinirea familiei va fi: „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".
Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
bibi
02 Oct 19:33
un bubos infect lingau si penal dar mai ales anagramat ca toti cei din pesedeul interlop manelist
Răspunde
0 0
Jan
02 Oct 18:05
Comunistoizii sint obsedati, sterili si impotenti ! Comunistoizii nu fac copii, indiferent cite femei frumoase au in jurul lor ! Comunistoizii fac doar rahati pe banda rulanta !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?