Tudor Chirilă: Carmen Dan ne datorează explicaţii (VIDEO)

11 August 2018
Tudor Chirilă: Carmen Dan ne datorează explicaţii
Tudor Chirilă: Carmen Dan ne datorează explicaţii

Tudor Chirilă cere explicații ministrului Carmen Dan pentru dezastrul din Piaţa Victoriei. Într-un mesaj pe reţelele de socializare, artistul cere să se facă publice convorbirile oficialilor din Ministerul de Interne cu ofiţerii de pe teren, pentru a se afla care au fost ordinele.

"Vin de la protestul din Piața Victoriei. Ministrul Carmen Dan ne datorează o explicație pentru modul în care a reprimat această manifestație. Am participat la proteste încă din 2017, am fost și când membrii unor galerii de fotbal au încercat să deturneze sensul acelei manifestații prin violență. Atunci, jandarmii și lumea i-au izolat și manifestația a fost pașnică. Niciodată jandarmii nu au intervenit într-o asemenea manieră. În seara aceasta au intervenit la ordin, iar doamna Carmen Dan ar trebui să dezvăluie protocolul comunicării dintre oficialii de rang înalt din MAI și cei din dispozitive. Trebuie ca cetățenii României să înțeleagă ce ordine au avut jandarmii. Nu vreau ca acest comentariu să fie interpretat împotriva jandarmeriei, dar avem nevoie de explicații pentru că s-a tras cu gaze lacrimogene în mijlocul populației. Au fost copii luați cu ambulanța. Este datoria ministrului Carmen Dan să explice acest lucru. Vrem să ne aflăm adevărul și nu ne vom opri," a spus Tudor Chirilă.

sursă video: FB/Tudor ChirilăSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?