Tudor Chirilă aruncă bomba după condamnarea lui Liviu Dragnea. Care este pericolul care ne paşte

27 Mai 2019
Tudor Chirilă 
Tudor Chirilă 

Tudor Chirilă, una dintre vocile influente din spaţiul mediatic, aspru contestatar al lui Liviu Dragnea şi al PSD-ului, trage un semnal de alarmă: PSD-ul a obţinut, totuşi, un scor ridicat la aceste alegeri europarlamentare.

Artistul avertizează că la următoarele alegeri "ar trebui să fim şi mai mulţi".

"Am avut 50 la sută prezenţă la vot. Referendumul a trecut. Aceste alegeri sunt reprezentative. Eu sunt uimit de rezultatul mare pe care l-a avut PSD-ul. A avut un rezultat mare faţă de modul dezastruos în care a condus această ţară. Ar trebui să ne dea de gândit aceste alegeri. La alegerile viitoare ar trebui să fim şi mai mulţi. Aş vrea să-i salut pe cei din Diaspora care n-au apucat să voteze. Mi se pare ruşinos ce s-a întâmplat", a spus Tudor Chirilă.

Juratul de la Vocea României a precizat că Liviu Dragnea a părăsit definitiv scena politică.

"Dintr-un vot anti-PSD s-a transformat într-un vot de care politicenii n-au voie să abuzeze nicidecum. Partidele astea dacă nu înţeleg că au o mare responsabilitate faţă de alegători, atunci mişcarea este degeaba. Românii nu mai vor infractori şi românii vor să fie în Europa. Liviu Dragnea pare să fi ieşit de pe scena politică definitiv oricum. Adevăratul rău este această structură mafiotă organizată care se numeşte PSD. Încearcă să se reorganizeze ca să nu piardă ciolanul", a mai zis Chirilă.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
beshede e istorie, PRO ROMANIA e viitorul !
28 May 06:43
Punct si de la capat ...
Răspunde
0 0
Trubadure,vă cred,dar cer răspuns oficial la anomaliile veacului meu !
28 May 05:36
Dl ministru leaga de un singur caz problema justitiei.Ca si dl Oprisan.Asta aș traduce „Să avem incredere în justiție ”.:„Liviu Dragnea: “Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram preş, ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista nu vor da achitare”.Stiti ce mă gândesc blogisti dv,ca afirmatia asta nu afecteaza un om ,un stat de drept ,nu afectează valorile europene,ci chiar fiinta umana .Mai se poate condamna in România pe presiuni politice ?Nu stiu,dar nu cred decât in statul de drept ,de aceea cer ca PGeneral să verifice aceste afiramți si sa spună EL ca justitia e independenta si nimic nu inclina balanta ei,manevraă de o femeie legată la ochi.Eu mai sunt siderat ,nu ca dl ministru si dl Oprișa,de afirmațiile unor juristi ca au fost achitati cei care au sâvărsit abuz in serviciu ,dar a rămas dl Dragnea condamnat pentru instigare.Eu,prost cum sunt,inteleg ca legea e facută sa o înteleg si eu,de aceea stig in disperare,nu are dreptul nici chiar ICCJ sa detină monopolul biblic al intepretăii si intelegerii legilor,legea e a noastra ,deci si a mea,cât pot eu intelege, hastagii si strada.De aceea cer sesizati CSM,care e incdrat cu inspectie judiciară ,care are competenta sa cerceteza aplicarea legii,nu apărarare independentei ei de popor si societate.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?