Acest truct magic care te ajută să faci rost de bani. E mai simplu decât îți imaginezi!

11 Aprilie 2019
Acest truct magic care te ajută să faci rost de bani. Ce trebuie să faci
Acest truct magic care te ajută să faci rost de bani. Ce trebuie să faci

Ţi-ai pus în gând să îţi cumperi un obiect pe care ţi-l doreşti musai, să pleci în vacanţă într-o ţară străină, sau pur şi simplu trebuie să scapi de o datorie (sau de un împrumut la bancă), acest ritual te poate ajuta dacă îl practici timp de 9 săptămâni consecutiv, două zile pe săptămână.

Lunea şi joia rezervă-ţi câteva minute de linişte, într-o cameră izolată, decuplează telefonul şi asigură-te că nimic nu te va deranja pe tot parcursul ritualului. Între orele 14.15-16.15 sau la miezul nopţii, fluxul energiei banilor şi al prosperităţii este cel mai puternic, deci, dacă este posibil, respectă acest interval.

Trei zile înaintea ritualului abţine-te să dormi în timpul zilei.

Pregăteşte camera stropind-o cu puţină apă sfinţită (aghiasmă) şi arde câteva bobiţe de tămâie sau beţişoare parfumate. Aşezată în genunchi cu faţa spre est, aprinde 7 lumânări de culoare verde şi pune-le în jurul tău, apoi rosteşte "Tatăl nostru“ în faţa unei icoane (cea a Sfintei Parascheva ar fi foarte potrivită). După care spune următoarea formulă cu ochii închişi : "Doamne, Dumnezeul meu, fii alături de mine şi ajută-mă să ies din impasul financiar în care am intrat. Doamne, Dumnezeul meu, chem asupra mea binecuvântarea Ta şi te rog ajută-mă ca norocul să mi se schimbe, să se ridice greutatea care mă apasă, iar norocul să se întoarcă din nou la mine“.

Este necesar să ai în minte suma exactă de care ai nevoie şi să o vizualizezi cât mai clar. Dacă de exemplu ai nevoie de 2000 de lei, vei vizualiza ţinând în mână un teanc de bancnote pe care le numeri una câte una de mai multe ori. În final, incantează cu voce tare mantra AUM care va activa şi mai puternic legătura cu Divinitatea. Ultimul pas – citeşte psalmii 47, 32, 57 şi 110 din Biblie. Ritualul are efect maxim în zilele când luna se află în Berbec, Rac, Leu, Vărsător şi Peşti.Sursa: eva.ro

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
11 Apr 11:15
Deja este foarte compicat.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?