Trei descoperiri tulburătoare care încă nu pot fi explicate

12 Martie 2018

Unele descoperiri arheologice sunt atât de surprinzătoare, încât continuă să îi uimească pe istorici și pe oamenii de știință. Iată trei dintre ele.

Gheara unei păsări Moa 

În 1986, un grup de cercetători a intrat într-o peșteră din Muntele Owen, unde a descoperit una dintre cele mai terifiante și bizare vestigii ale unei lumi demult apuse - o gheară cu carne și mușchi încă intacte, care păreau să provină de la un dinozaur. S-a dovedit a fi o gheara Moa, o păsărică de multă vreme dispărută pe insulă.

Grotele din Longyou

Datând din urmă cu peste 2000 de ani, Grotelele Longyou sunt unele dintre cele mai misterioase și fascinante descoperiri din China. Orașul subteran Derinkuyu

Descoperit accidental în 1963 în regiunea Cappadocia, Turcia, orașul subteran Derinkuyu încă îi fascinează pe cercetători. În esență, este un labirint gigant care are 11 nivele ce coboară aproximativ 85,3 metri. Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?