TRANSMISIUNE DIN ȚARA SAȘILOR - Viscri/Critz. O ediţie de POVESTE despre o lume aşezată

7 August 2015
Rareş Bogdan
Rareş Bogdan

În această seară, de la ora 21.00, urmareste o editie-maraton "Jocuri de Putere" transmisa din mijlocul Festivalului "Haferland", din Țara Sașilor. Ii vei cunoaste pe invitatii speciali ai lui Rares Bogdan: oameni-poveste care amintesc unei țari istoria unor vremuri când breslele clădeau comunităţi fericite, dar şi împrejurările tragice care i-au forţat pe saşi să-şi abandoneze vetrele.

Vei auzi însă şi cum încearcă o mână de oameni să reînvie tradițiile saşilor şi să reclădească o lume suspendată în timp.

Despre cetăţile fortificate care devin ruine, uitate de un stat incult, despre casele abandonate cu ziduri ce-şi amintesc totul, despre şcolile cu câţiva copii, despre satele cu un singur locuitor încremenit în timpul care n-a mai avut rîbdare.

Dar şi despre autorităţile care îşi doresc să afle de unde să înceapă proiectul reconstruirii României, "pas cu pas", aşa cum şi-a propus sasul Klaus Iohannis!

Astă-seară, cu Rares Bogdan şi invitaţii săi în DIRECT din triunghiul Sighişora-Braşov-Sibiu de la 21.00 la 24.00.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?