Traian Băsescu, discurs savuros despre Theodor Paleologu, aflat lângă el

25 August 2019

Traian Băsescu a vorbit despre calitățile lui Theodor Paleologu (PMP), precizând că, dacă acesta ar câștiga alegerile prezidențiale, ar fi un câștig pentru România.

Traian Băsescu, președinte de onoare al Partidului Mișcarea Populară, a precizat despre Theodor Paleologu, aflat lângă el la conferința de presă, că speră ca acesta "să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă".

"Este absolvent de Sorbona, a fost și la alte școli unde nu a reușit Macron, un om care a fost și ministru, a fost și ambasador...

Eu te-am numit ambasador? Și are și 46 de ani, și este și fiul lui Paleologu bătrânul. Are foarte multe calități care îl recomanda ca un candidat care dacă ar câștiga ar fi un bine pentru România. Eu sper să-i încurce rău pe Barna și pe Dăncilă”, a spus Traian Băsescu.

Apoi a continuat: "Dacă veţi da un vot pozitiv, suntem în situaţia în care tranziţia se cam apropie de sfârşit şi va lua sfârşit în ziua votului, când mă duc, voi vota candidatul partidului şi voi considera că nu mai am nicio obligaţie faţă de PMP. Deocamdată rămân angajat în a-mi da cu părerea prin sediul partidului".Theodor Paleologu a avut și el o replică: "Despre ce să fie discursul? Despre Plutarh? Despre Aristotel?". La care Traian Băsescu a răspuns mucalit: "Să ştii că eu nu stau nici la tot discursul tău".

Mihail Neamţu a anunţat, aseară, că se retrage din cursa internă a PMP pentru desemnarea candidatului la prezidențiale şi îl va sprijini pe Theodor Paleologu pentru această poziţie.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Base, legalizeaza prostitutia si scapi de toate problemele !!!
25 Aug 16:00
base, orice o sa mai zice e LOVIT DE NULITATE, ai dovedit ca esti la fel de cinic ca si restul sforarilor care se cred importanti ''oameni de stat'' !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?