Circulaţie rutieră infernală, marţi seară. Unde se circulă bară la bară

10 Aprilie 2018

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de aglomeraţie, marţi seara, pe mai multe drumuri naţionale din ţară, dar şi pe A 1 Bucureşti – Piteşti, spre Capitală. Cel mai greu se înaintează pe DN 1, DN 1A, DN 2, DN 7, DN 65 şi pe Centura Bucureştiului, în zona Pantelimon.

Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează către Capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Astfel, se circulă cu dificultate pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi în localitatea Otopeni, la intrarea în capitală; pe DN1A, în localitatea Mogoşoaia, în direcţia Buftea – Bucureşti şi pe DN2, între Focşani şi Goleşti, judeţul Vrancea, pe sensul de mers către Râmnicu Sărat, potrivit Mediafax.

De asemenea, este aglomerat pe DN6, între Alexandria şi Prunaru, judeţul Teleorman, în direcţia către Bucureşti; dar şi pe DN7, pe centura municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, pe sensul de deplasare către Piteşti.

Aglomerat este şi DN65, între localităţile Lunca Corbului şi Albota, judeţul Argeş, în direcţia către Bucureşti şi pe A1 Bucureşti - Piteşti, de la kilometrul 15, până la intrarea în capitală.

De asemenea, pe Centura Bucureştiului se circulă greu în zona Pantelimon, pe sensul de mers Voluntari – Glina.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?