Toaletă de 50.000 de EURO, bani publici, într-o școală din Ialomița. Detaliile care au șocat

3 Octombrie 2019
Toaleta de 50.000 euro, la scoala
Toaleta de 50.000 euro, la scoala
Toaleta de 50.000 euro, la scoala Toaletă de 50.000 de EURO, bani publici, într-o școală din Ialomița Toaletă de 50.000 de EURO, bani publici, într-o școală din Ialomița

O toaletă de 60 de metri pătrați a costat, în Ialomița, aproximativ cât o locuință, adică 50.000 de euro. În plus, într-unul dintre spațiile grupului sanitar, constructorul a montat closetul pentru bărbați și un vas de toaletă despărțite doar de o chiuvetă. Primarul spune că investiția a meritat, chiar dacă metrul pătrat a costat, din bani publici, peste 800 de euro.

Grupul sanitar care a fost inaugurat odată cu începerea școlii a costat aproape 50.000 de euro, bani care au venit din bugetul Consiliului Județean și cel Local.

De ce a costat atât de mult? Iată ce a răspuns primarul din localitatea Ograda, Lilian Badea, care vede altfel "complexitatea" construcției: "Depinde din ce punct de vedere se vede treaba. Nu e un simplu grup sanitar. El este alipit. El face grup comun cu școala".

În fotografiile postate chiar pe site-ul primăriei Ograda se vede cum s-au montat ferestre foarte mari chiar lângă vasele de toaletă din interior. Asta deși toaleta este la parter.

O altă idee cel puțin originală a fost montarea unui pisoar și a unei toalete în aceeași încăpere, fără niciun perete despărțitor.Săptămâna aceasta, însuși președintele Consiliului Județean Ialomița, Victor Moraru, a vizitat toaleta școlară de la Ograda și a lăudat calitatea lucrărilor.Sursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Asa se fura de catre borfasii pe care fiscul ii evita !!!?
03 Oct 21:12
Citi copii nu si-ai primit alocatia pentru ca domn borfas sa primeasca bani sa isi ia in curind masina noua ... ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?