Tesla, ”într-un faliment cum nu vă puteți imagina”. Anunțul lui Elon Musk

2 Aprilie 2018

Elon Musk, CEO-ul Tesla şi al companiei aerospaţiale SpaceX, a făcut o glumă de 1 aprilie, pe Twitter, în contextul în care compania sa de automobile electrice traversează o perioadă dificilă.

Omul de afaceri publicat o fotografie a sa în care pretindea că era beat şi adormit, având mesajul "bankwupt" ("ruinat") scris pe piept. "În ciuda eforturilor intense de a găsi bani, inclusiv a unei tentative disperate de vânzare masivă de ouă de Paşte, Tesla este complet în faliment, fiind falimentară până într-un punct pe care nici nu puteţi să vi-l imaginaţi", a glumit Elon Musk în mesajul care însoţeşte imaginea.

Această glumă de 1 aprilie se doreşte a fi un răspuns la informaţiile recent apărute în presă referitoare la o serie de riscuri financiare viitoare pentru Tesla, un celebru constructor de automobile electrice, ce are datorii mari şi care nu a reuşit încă să obţină profit după lansarea sa în 2003. Cel mai recent model al său, Model 3, ce trebuie să îi permită să vizeze o producţie în serie, se confruntă cu întârzieri în etapa de producţie. Acţiunile companiei au pierdut 25% din valoarea lor pe Wall Street de la sfârşitul lunii februarie.

Tesla face în prezent obiectul unei anchete a NTSB, organismul cu rol de reglementare în transporturile din Statele Unite, în urma unui accident mortal în care a fost implicată una dintre maşinile companiei în California, pe 23 martie, scrie agerpres.ro.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?