Terifiant! Ultimele cuvinte ale omului executat pentru violarea și uciderea unei fete

22 August 2019

Un american de 48 de ani a fost executat în Texas pentru uciderea unei tinere în 1988. Ultimele cuvinte ale lui Larry Swearingen, care s-a declarat nevinovat până în ultimul moment, sunt cumplite.

Larry Swearingen a fost executat prin injecție letală la aproape 20 de ani după ce a fost găsit vinovat pentru violarea și uciderea unei studente de 19 ani, într-o pădure din Texas.

Execuția lui Swearingen fusese amânată de cinci ori în cele două decenii care s-au scurs între condamnare și moarte.

În tot acest timp, avocații lui Swearingen au susținut că toate dovezile, inclusiv ADN-ul găsit sub unghiile fetei, ar dovedi nevinovăția omului.

Dar procurorii nu au fost de acord. ”Nu am fost niciodată mai convins de vinovăția lui Swearingen decât sunt acum”, a declarat Kelly Blackburn, adjunctul procurorului general care a instrumentat cazul.Ultimele cuvinte ale lui Larry Swearingen înaintea execuției au fost cumplite. ”Dumnezeu să îi ierte. Nu știu ce fac”, a strigat condamnatul înainte de moarte.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
georgebc
24 Aug 09:17
băi tâmpiților, care sunt ultimele cuvinte ale ucigașului?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?