Teodorovici: "Vama va fi sub autoritatea directă a ministrului de Finanţe"

16 August 2019

Ministrul de Finanțe a a declarat că Direcția Generală a Vămilor va fi scoasă de sub tutela ANAF și va funcționa ca entitate separată sub directa îndrumare a ministrului. El a mai spus că ce va rămâne din ANAF se rearanjează, regiunile dispar ca şi putere, iar partea de reclamații și sesizări va fi gestionată de Ministerul Finanțelor.

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, vineri, că Vama va fi scoasă din subordinea Administraţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi va fi o structură separată sub autoritatea ministrului de Finanţe.

"Se va crea o structură separată, independentă total, sub autoritatea ministrului de Finanţe, deci nu subordonată cuiva. Ce rămâne în ANAF se rearanjează, regiunile dispar ca şi putere, pentru că nu este corect ca să aibă regiunea decizia când la judeţ e problema. Partea de contestaţii pleacă de la ANAF la Finanţe, pentru că nu ANAF-ul trebuie să judece ceea ce tot ANAF-ul a spus", a explicat Teodorovici, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri şi români plecaţi în străinătate.Ministrul Eugen Teodorovici, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, şi ministrul Apărării, Gabriel Leş, au participat vineri la evenimentul "Ziua Diasporei - Negreşti-Oaş este Acasă". Evenimentul a fost organizat în premieră de Primăria oraşului Negreşti-Oaş, în parteneriat cu Fundaţia Romanian Business Leaders, prin RePatriot.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Borfasii vor sa infecteze totul !
16 Aug 16:33
VAMA TREBUEI REMILITARIZATA ! Politicienii sa fie intorsi la locul lor, in parlament ! Deja gasca organizata "restructureaza'' statul si il impaneaza cu slugile lor obediente ! Vor sa poata asigura intrarea produselor ilegale si fara taxe vamale cu un simplu telefon !???
Cit mai pot suporta si structurile statului daca sint modificate de orice imbecil sau imbecila ! Cine mai stie ce face, cine conduce, e o debandada completa. Orice modificare care nu are aprobarea parlamentului trebuie INTERZISA ! Deja se distruge statul in esenta lui ... ca si cu invatamintul care a fost ''restructurat'' de vrajitoarea aia pina nu a mai a nimic ... cfr ... petrom ... tot ce a insemna siguranta nationala a fost demolat de gasca organizata ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?