Teodorovici: "Un președinte trebuie să facă, nu să vorbeasă sau să tacă"

23 Iunie 2019

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici explică, duminică, pe Facebook, ce l-a determinat să intre în cursa pentru Cotroceni. „Vreau să arăt că un președinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă”, afirmă Teodorovici.

„Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competiția internă în PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidențiale.

Da, m-am gândit că a sosit momentul să aducem cu adevărat unitate într-o societate dezbinată și mai mult echilibru într-o civilizație care ezită uneori să-și manifeste credința în valorile moștenite, de teamă a nu fi catalogată drept neevoluată și nevizionară.

Da, pentru că m-am hotărât să arăt că sunt soluții la problemele cu care ne confruntăm și că este de datoria noastră, a politicienilor în primul rând, să trecem de la vorbe la fapte.

Doi români, incendiaţi în centrul Londrei: Una dintre victime nu a supravieţuit arsurilorDa, pentru că vreau să arăt că un președinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă.

Da, pentru că nu este doar despre a candida sau nu, despre a câștiga sau nu o competiție, ci este despre a face ceva pentru România și pentru destinul poporului căruia îi aparțin, așa cum am făcut mereu. Este despre un popor care trebuie să-și recâștige credința, speranța și valorile care l-au consacrat de-a lungul istoriei sale milenare. Dar și despre aceia care își asumă și victoria, și înfrângerea, care au dovedit că se poate face chiar acolo unde, cei care critică, au arătat că doar vorbesc și pentru care România este viitorul asumat și nu doar țara pe care o reprezintă la un moment dat.

Da, pentru că am și eu o convingere...

Convingerea că România va continua să crească în Europa și în lume, cu mai multă speranță, încredere și respect.

Da, pentru că #insistpentruRomania!”, scrie Tedorovici.

Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici a anunțat sâmbătă că intenționează să candideze pentru funcția de președinte al României. Anunțul a fost făcut în cadrul reuniunii a liderilor PSD care are loc la Neptun. Alți social democrați care și-au anunțat intenția de a fi testați și care vor intra în sondaje sunt: Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cind se verifica raspunderea ministeriala, a chiparosului ?
23 Jun 23:54
Intre tupeu si competenta e diferenta mare. Un chiparos care se joaca cu miliardele ar trebui intrebat foarte serios daca stie ce responsabilitati are !!!?
Răspunde
0 0
Mihai S
23 Jun 17:43
Teodorovici cand face ceva trebuie altii sa repare.
E mai bine cand nici nu vorbeste nici nu face..
Răspunde
0 0
Mihai
23 Jun 11:43
Zise domnul discoteca !!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?