Teodorovici, noi întâlniri cu primarii. Când deblochează banii de la buget?

19 Iunie 2019

Probleme mari pentru autorităţile locale care sunt aproape de faliment. La ministerul Finanţelor a avut loc o întâlnire între primari și ministrul Eugen Teodorovici, pentru a discuta despre bugetele locale. 

Și edilii municipiilor au purtat negocieri la Guvern, pe aceeasi temă, cu premierul Dăncilă. "De azi inainte am convenit vom vorbi cu toate structurile, e nevoie de dialog permanent. Pana pe 30 iunie trimitem o propunere de mod de lucru, asumat de Finanțe, care va fi mereu prezent. Este nevoie ca toate punctele ridicate să fie asumate clar si sa fie si miniștrii invitați, care se ocupa de un subiect anume. A fost o discutie constructiva, au participat doar trei structuri, dar discutia a vizat doua zone importante, anul 2019 ca buget și primul tirmestru alocam sumele pe un impozit de venit de 100%, chiar daca legea bugetului prevede din aprilie, sumele astea vor fi date la rectificare de Unitățile Administrativ Teritoriale", a declarat Teodorovici. 

Au fost situații punctuale, când veniturile din 2018 s-au luat in calcul si in 2019. La rectificare vor fi la fel, punctual analizate. A doua chestiune importanta e ce urmează pe 2020 ,o idee preluata de la Robert Negoiță, că până la finalul lui iulie să prindem acea formula de buget pentur 2020, ca toate UAT-urile să știe ce urmează. E nevoie însă de consens între cele patru structuri asociative. De asemenea sunt si alte subiecte, discutii legate de prevederile care trebuie sa fie modificate.

Sunt 1,2 miliarde de lei pentru trageri, in care intra toate UAT-urile si nu poti sa compari Bucureștiul care pentru un împrumut să primeasca aviz și din 2 miliarde de lei sa primeasca o suma mare, lezând astfel orașele mici, care au și ele nevoie. E o formula care sa fie acceptata de toti, e o propunere de discutie. De azi inainte vom vorbi cu toate structurile, e nevoie de dialog permanent. Pana pe 30 iunie trimitem o propunere de mod de lucru, asumat de min finantelro care va fi mereu present. Toate punctele ridicate asumate clar si sa fie si invitati ministriiSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ACCESS LOAN FIRM
20 Jul 22:08
Sunteți bineveniți să accesați FIRMUL DE ÎMPRUMUTURI aici, vă asigurați că obțineți cel mai bun împrumut pentru afacerea dvs. sau plătiți facturile. Răspundeți doar la câteva întrebări simple și îndepliniți termenii. Contactați-ne acum pentru un împrumut de 3% pentru toate împrumuturile, este ușor, rapid și securizat.

OFERTE SUNT OFERITE;

* Împrumut personal și împrumut pentru locuințe,
* Reamenajarea locuinței și facturile spitalului
* Extinderea afacerilor
* Refinanțarea extinderilor agricole și extracției de aur
* Proiecte de finanțare cu nevoi financiare mai mari
* Împrumut de afaceri și împrumut de investiții

INFORMAȚII DE CONTACT SUNT;

Biroul de presă (accessloansfirm@gmail.com)

WHATSAPP: +12342018860

  Un început bun de împrumut cu o mai bună Împrumut
Răspunde
0 0
ELENA BURLACU
21 Jun 01:18
Bună ziua tuturor.
Sunt aici pentru a împărtăși comentariile care vor fi minunate pentru cei care au nevoie de un împrumut. Numele meu este doamna Elena Burlacu din orasul Ramnicu Valcea din Romania. Aici și aș dori să recomand ajutorul extraordinar pe care îl obțin de la doamna Esther Patrick,
Cu tot respectul, mama doamnei Esther mi-a dovedit că "cel care stă între tine și obiectivul tău este o poveste nerezonabilă care îți păstrezi mereu de ce nu poți ajunge" de Jordan Belfort are dreptate. După ani de căutări pentru un împrumut, am primit-o în sfârșit de la Esther Patrick. Deci, Oamenii mei, cred că este timpul să știm cine este corect, de înțeles și cine ne poate ajuta într-adevăr, pentru ca toți să ajungem la obiectivul nostru de a găsi un împrumut din diferite motive. Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: (estherpatrick83@gmail.com)

Astăzi pentru un împrumut și nu ezitați să-i spuneți iubitului dvs. o dată despre Esther Patrick pentru că este o mamă de bună calitate și mi-a împrumutat împrumutul pe care îl folosesc pentru a-mi plăti facturile de spital, puteți, de asemenea, să mă contactați prin acest e-mail: (elenaburlacu35@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Când totul este spus și făcut, se spune mai mult decât se face. Așa că trăiți adevărul. Descoperă-ți dragostea și doresc să-i mulțumesc și prietenei mele, Gloria Johnson, care mi-a prezentat-o ​​doamnei Esther Patrick, așa că imediat entuziasmul tău și-ți aplică visele. Pune-ți vorbele. Îmbrățișați-vă binecuvântarea și lăsați-ne să ne amintim în această zi.
Contactați doamna Esther Patrick prin e-mail: estherpatrick83@gmail.com
Mulțumesc tuturor că Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.
Răspunde
0 0
MARY WILLIAM
21 Jun 01:18
Căutați un împrumut autentic? Vreau să folosesc această ocazie pentru a informa pe toată lumea că doamna Mary William o împrumutător privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(marywilliam902@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.


Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

1. Împrumut personal
2. Împrumut de afaceri
3. Împrumut de investiții
4. Împrumut pentru locuințe și multe altele

Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(marywilliam902@gmail.com) Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi.
Mulțumesc
Răspunde
0 0
GRACE MICHAEL
21 Jun 01:17
BINE ATI VENIT PENTRU GARANTAREA CREDITELOR DE CREDITE

Eu sunt doamna Grace Michael, creditor privat al împrumutului de la "GARANTEE TRUST LOAN FIRM", care oferă oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Email: (gracemichael901@gmail.com)

Oferim toate tipurile de împrumuturi care variază de la:
- credite pentru afaceri,
- împrumuturi de capital,
- Credite imobiliare,
- Imprumuturi personale,
- împrumuturi pentru studenți,
- Credite pentru ferme

Și mai mult în investiții cu investitori buni ... Oferim împrumuturi
Companiile și persoanele fizice cu dobândă redusă de 2%. Ai dreptate
Locul pentru a obține împrumutul.

Contactați-ne astăzi și rezolvă-ți problemele financiare!

Email: gracemichael901@gmail.com

Obțineți rezolvarea problemelor dvs. financiare aici și garantăm 100%, fără garanții
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?