Teodorovici, ipoteze-șoc despre viitorul Fiscului

2 Noiembrie 2018
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor Publice, a susţinut, vineri, că modul de funcţionare al Agenţiei Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va fi modificat, până la finele acestui an.

„La ANAF, am spus că vreau să implicăm, foarte mult, orice actor din piaţă, că sunt bănci, către care putem să delegăm anumite activităţi, că sunt ..., dar nu că iar se ia ideea şi se spune că Teodorovici vrea să externalizeze ANAF-ul. Aveţi încredere, până la final de an, veţi vedea concret măsurile acestea. Nu vă spun ce vreau să fac, ci le veţi vedea făcute”, a afirmat Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, la prezentarea „Topului Naţional al Firmelor Private din România 2017”.

În plus, în ceea ce priveşte gradul de colectare al Fiscului, demnitarul de la Finanţe a susţinut că nu a dat un plan nimănui.

„Planul pe care l-a avut ANAF-ul la începutul acestui an este acelaşi plan. Este planul făcut de cei de dinaintea mea şi evident că cer îndeplinirea acestui plan. Nimic altceva. Că, pe partea a doua a anului, ce nu s-a făcut în prima parte, s-a pus mai departe, ţin, mai departe, la planul pe care noi, la început de an, l-am votat: bugetul”, a mai spus Teodorovici.



Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?