Tăriceanu: Dragă Viorica, dacă ești ținută ostatică, clipește de două ori și te eliberăm!

10 Octombrie 2019

„Dragă Viorica, nu aveam nici cea mai mică intenție să iau cuvântul, am fost parteneri doi ani și jumătate. Dacă m-aș fi apucat eu să dau din casă, fii convinsă că aveam argumente de zece ori mai tari decât au cei de la PNL sau de la USR. Ai ținut un discurs în care în care m-ai atacat în mod neelegant. Mă așteptam la altceva de la o persoană care a petrecut nouă ani la Bruxelles'', a răspuns, nervos, Tăriceanu la atacurile premierului Dăncilă.

,,Toate jocurile pe care le-ați făcut de racolare a unor membri ALDE, a unor parlamentari, ăsta este stilul dvs? Îmi pare foarte rău! Ăsta este un stil de lumea a treia și eu cred care credeam că România merge către Vest și nu către Est. În fine, aveți astăzi ocazia doamnă Dăncilă să rămâneți în istorie ca prima femeie prim-ministru și să ieșiți onorabil din scenă sau aveți varianta ca oamenii să-și aducă aminte de dvs care este ținut ostatic la Palatul Victoria'', a mai spus Tăriceanu.

,,Dragă Viorica, dacă este adevărat că ești ținută ostatică împotriva voinței tale atunci poți să nu spui nimic, dar clipești de două ori și noi am înțeles și te eliberăm. Există viață și după ce nu mai ești prim-ministru”, a spus Tăriceanu.

 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bosorogul libidinos, mitocan si corupt chiar se crede un pretios !!!
10 Oct 21:22
El care se tiriie plingind si pupindu-i papucii veoricai acum isi bate joc de ea ... asta se intimpla cind nu lasi pe cineva sa moara apoi nici el nu te mai lasa sa traiesti ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?