Tăriceanu, băgat în corzi! ALDE Prahova o susține pe Grațiela Gavrilescu să revină în Guvern

12 Septembrie 2019
Gratiela Gavrilescu, greseli gramaticale
Gratiela Gavrilescu, greseli gramaticale

Membrii Biroului Politic Teritorial ALDE Prahova au votat, miercuri, să susţină obţinerea unui nou mandat de ministru de către Graţiela Gavrilescu, preşedinte al organizaţiei judeţene, şi cer organizarea unui congres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri seară de ALDE Prahova, membrii Biroului Politic Teritorial au analizat efectele deciziilor politice ale partidului şi au adoptat, în unanimitate, o rezoluţie prin care ”susţin obţinerea unui nou mandat de viceprim-ministru şi ministru al mediului de către doamna Graţiela Gavrilescu, preşedinte al organizaţiei judeţene”.

De asemenea, membrii ALDE Prahova ”îşi exprimă dezacordul în legătură cu excluderea din ALDE a domnului Teodor Meleşcanu, senator de Prahova, şi sprijină demersurile sale, în calitate de nou preşedinte al Senatului României”.

În plus, ALDE Prahova ”consideră că Hotărârea Biroului Permanent Central din 03.09.2019 cu privire la modalitatea de sancţionare a membrilor ALDE care acceptă funcţii publice propuse de alte partide politice contravine prevederilor statutare”

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Moromete
12 Sep 08:58
psd i-a îngropat și ăștia nu înțeleg ? Guvernul acesta mai are o săptămână , mă întreb ce o să mai voteze ”biroul” politic ? Cel mai frapant și izbitor e că nu mă așteptam sub nici o formă ca tocmai Grațiela Gavrilescu să trădeze în acest HAL. A FOST CEA MAI hrănită cu funcții de ministru de către Tăriceanu. Chiar așa doamnă ? meleșcanu e de știut ..a trăit numai din trădarea partidelor, sigurul căruia i-a fost fidel a fost tăticul psd , pcr unde s-a întorsc pentru obștescul sfârșit politic .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?