Tăriceanu, atac halucinant la Iohannis

10 Iulie 2019
Tariceanu
Tariceanu

Președintele Senatului - Călin Popescu Tăriceanu atacă, din nou, acțiunile șefului Statului

”S-a terminat, înțeleg, și cu mimarea democrației de către președintele ”tuturor românilor” care face ședințe la Vila Lac cu liderii unui partid politic. Dl. Iohannis a lepădat orice precauție, orice spoială de neutralitate, orice aparență de respect față de limitele funcției și a ieșit să ordone instituțiilor statului trecerea la măsuri pe gustul domniei sale.

Dl Klaus Werner Iohannis, la o zi după ședința politică profund neconstituțională cu un partid politic - unde a trasat sarcini de campanie și a făcut un program de acțiuni comune - ordonă guvernului să elaboreze un proiect de lege și nu oricum, ci în regim de urgență. Dl. Iohannis nu se oprește aici, ci ordonă CSM să se ralieze prompt acțiunii guvernului. ”Acestui demers trebuie să i se ralieze, în mod obligatoriu, și CSM-ul”.

Dle Iohannis, am înțeles mai de mult că vă doare secția de investigare a magistraților și independența ei. Am înțeles că vă sperie gândul că în alegerile prezidențiale de anul acesta nu se vor mai putea folosi procurorii și judecătorii, precum în 2014, ca să vă netezească drumul spre un nou mandat.

Nu se mai fac așa lesne dosare magistraților incomozi spre a putea fi șantajați în numele unor interese politice înalte. Nu se mai pot amâna procesele dvs. până după ce vă veți fi obținut alegerea și imunitatea prezidențială, ca în 2014.Era bine când acele anchetări de magistrați se făceau sub pulpana DNA și nu e bine când se fac acum, sub controlul CSM, garant al independenței Justiției!

Să mă mai mir, deci, că vă străduiți să puneți șaua pe CSM?

Nu vă interesează ce spun mii de magistrați cărora li s-au făcut abuziv dosare, în scop de șantaj. Vă interesează strict ce spun GRECO ori Comisia de la Veneția, ori alte organisme externe care văd doar ce le convine să vadă!

După Hiroshima, unul ca dvs., dle Iohannis, ar fi remarcat, probabil, doar praful produs de clădirile dărâmate și pericolul de a fi cărat de vânt peste hotare și nu tragedia umană produsă acolo.

Declarațiile de astăzi sunt de o gravitate extremă și nu trebuie să rămână nesancționate.

Nu trebuie să devenim toți complicii unui președinte al cărui singur scop este să se mai aleagă un mandat”, a scris Tăriceanu pe Facebook.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai S
11 Jul 07:52
Tariceanu - o reptila care are minciuna ca metoda de lucru. Desi a devenit un cadavru din punct de vedere politic, Tariceanu continua desi aproape nimeni nu-l crede.
Răspunde
0 0
Citizen
10 Jul 16:58
Cacariceanu nu va ajunge niciodata presedinte. Vrabia malai viseaza!
Răspunde
0 0
Nu toți suntem tâmpiti ,bre ”
10 Jul 16:58
Dl Nelu,vă văd ,așa,mai implicat,ce poti să descrii în 20.000 pagini A4,ca sa dovedesti o infracține ?Eu cred ca a înebunit lupul ,de nu mai crede nici el in ciobanul care avertiza poporul .Prea ne-ati prostit , a mers cu dl Drgnea ,ca fost trădat din interior,dar stiți ceva,nu toți suntem tâmpiți ”
Răspunde
0 0
Când procuroarii or invîța sa scrie,pot reveni,că povestile sunt de adormit copii.Sub 5 ani.
10 Jul 16:57
Dl Nelu,vă văd ,așa,mai implicat,ce poti să descrii în 20.000 pagini A4,ca sa dovedesti o infracține ?Eu cred ca a înebunit lupul ,de nu mai crede nici el in ciobanul care avertiza poporul .Prea ne-ati prostit , a mers cu dl Drgnea ,ca fost trădat din interior,dar stiți ceva,nu toți suntem tâmpiți ”
Răspunde
0 0
Amalia
10 Jul 16:46
Păi, acu dacă s-a declarat prezidențiabil este "obligat" să-și atace adversarul chiar dacă, pur și simplu,aiurea.Vaai de lume,halal !
Răspunde
0 0
Nelu
10 Jul 16:30
Motocicleanu a prins curaj acum ca l-au salvat cei de la PSD de ancheta. Cu 3% ar trebui sa fie mai retinut. 3% cu rudele de la 7 neveste nu e mult.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?