Tânăra care și-a făcut tatuaje pe pupilele ochilor a orbit subit

4 Noiembrie 2019
Femeia cu "albul" ochilor colorat în albastru
Femeia cu "albul" ochilor colorat în albastru

O tânără din Australia a trecut prin momente îngrozitoare când a dorit să-și coloreze în albastru albul ochilor. Acele folosite la tatuaje au intrat prea adânc în globii ei oculari și ea a orbit temporar.

Femeia care și-a tatuat ambii globi oculari a spus că nu are regrete - chiar dacă operația dureroasă a lăsat-o orbă timp de trei săptămâni.

Amber Luke, din Brisbane, Australia, a declarat pentru Barcroft TV că operația prin care și-a dat o culoare albastră strălucitoare globilor oculari a fost atât de dureroasă încât a simțit ca și cum niște cioburi de sticlă i-au fost frecate în ochi.

Top modelul de 24 de ani spune că nu a fost deranjată de durere, întrucât are în jur de 200 de tatuaje încrustate pe corpul ei încă de la vârsta de 16 ani.

Luke, care se descrie pe Instagram drept "Dragon Blues Eyes White", a mai spus că își dorește întregul corp acoperit de tatuaje până la împlinirea vârstei de 25 de ani.Asta deși procedura de tatuare a globilor oculari a lăsat-o orbă timp de trei săptămâni, din cauza faptului că artiștii de tatuaje au intrat prea adânc cu acul în globurile oculare.

 
 
 
View this post on Instagram

Shaved half my hair, flipped it over and we goodSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?