A crezut că e un tablou electric vechi, însă s-a înşelat. L-a deschis, dar poliţia a venit în alertă

30 Mai 2018

Un american din Staten Island avea o mică avere în grădina din spatele casei, dar nici nu ştia asta. A ignorat dintotdeana cutia din spatele copacilor, mai ales că bănuia că nu e decât un tablou electric vechi.

Într-o zi, a luat decizia să taie copacii, pentru că vroia să-şi modernizeze curtea. Muncitorii pe care i-a adus au recuperat cutia ruginită, pe care au deschis-o foarte uşor. Înăuntru, o mică avere: bani, bijuterii, aur şi diamante. În total, 52.000 de dolari. De asemenea, în acest seif mai era un act cu adresa vecinului lui.

A mers la familia de lângă casa lui şi i-a întrebat pe oameni dacă nu cumva au fost jefuiţi. I-au răspuns că da, dar în urmă cu 7 ani. Au chemat poliţia, iar oamenii legii i-au confirmat celui care a descoperit seiful că vecinii lui fuseseră tâlhăriţi în urmă cu mult timp. Astfel, păgubiţii şi-au recuperat banii şi bunurile de valoare, iar bunul samaritean a fost şi el recompensat cu o sumă importantă pentru vestea minunată pe care a adus-o.

Ce era în seiful despre care se cerdea că e un tablou electric, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?