Sute de apartamente din Braşov au rămas în frig din cauza unei avarii a CET

18 Decembrie 2009
cet brasov
cet brasov

O avarie de proporţii la o conductă a CET Braşov a lăsat câteva sute de apartamente braşovene în frig. Electrocentrala a oprit dimineaţă furnizarea agentului termic în jumătate din cartierul Astra, pentru a înlocui conducta. Abonaţii acuză CET că ştia demult de spărtură, dar a tras de timp şi a închis robinetul în plină iarnă.

Locatarii branşaţi la CET au stat în case îmbrăcaţi gros şi s-au încălzit la aragaz. Oamenii sunt nemulţumiţi că echipele de intervenţie nu au făcut reparaţiile necesare când vremea a fost bună, iar acum i-au lăsat în frig.

Şi braşovenii care s-au debranşat de la reţeaua CET sunt nemulţumiţi de prelungirea lucrărilor în faţa blocurilor. Conducerea CET susţine că graficul de lucrări a fost respectat şi că s-au urmat paşii necesari înlocuirii conductei.

CET Braşov a promis că va finaliza reparaţiile până la ora 22.Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?