VIDEO EXCLUSIV | Verdict dur pentru Gigi Becali! „Nu e capabil să facă asta!”

Sunday, 01 December 2019, 15:18,
Stiri Realitatea

Gigi Becali taie și spânzură la FCSB, iar multă lume compară situația de la echipă cu o dictatură. Antrenorii ‘roș-albaștrilor’ din ultimii ani au fost văzuți ca niște paravane pentru implicarea finanțatorului în deciziile de la echipă. 

Invitat la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’ de la Realitatea Plus, Serghei Mizil a spus că nici liderii regimului comunist nu se implicau în viața echipelor de fotbal așa cum o face Becali la FCSB.

În 2003, Gigi Becali a preluat Steaua, după ce clubul s-a rupt de Ministerul Apărării. Între timp, clubul și-a schimbat denumirea în FCSB după ce a pierdut în instanță marca și palmaresul Stelei, care aparțin CSA.

Becali a recunoscut că decide care sunt jucătorii care nu trebuie să lipsească din primul ’11’ la FCSB, transmite unele schimbări antrenorului și face politica de transferuri a clubului.

„În comunism, oficialitățile nu se băgau la echipele de fotbal. Pe cel care băga bani îl interesa să aibă o echipă tare, deci nu se băga… prim-secretarul. În plus, nu se băga galeria. De asta făceau și performanță echipele atunci.”

Vezi continuarea declarației pe realitateasportiva.net.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Alte articole din SPORT