Dezastru la CS Petrolul Ploieşti! Condiții mizerabile pentru sportivi și angajați!

Wednesday, 27 November 2019, 14:15,
Stiri Realitatea

Clubul Sportiv Petrolul Ploieşti este unul dintre brandurile de renume din Prahova. Înfiinţat în 1956, clubul a dat României o mulţime de campioni olimpici şi mondiali, precum Corina Ungureanu, Ana Maria Tămârjean, Celestina Popa, Adrian Diaconu, Irinel Panulescu sau Tamara Costache.

Astăzi din gloria de odinioară a clubului Petrolul au cam rămas doar amintirile. Clubul îşi desfăşoară activitatea într-o clădire improprie, plină de igrasie şi neigienizată corespunzător. Salariile antrenorilor sunt extrem de mici şi ne întrebăm cum visează politicienii ca România să revină în elita sportului mondial în astfel de condiţii.

Clădirea în care îşi desfăşoară activitatea clubului, aflată lângă stadionul Ilie Oană, este în paragină.

În urmă cu 10 ani, la reconstruirea stadionului se discuta despre demolarea acesteia şi relocarea secţiilor în noul stadion. Doar că proiectantul nu s-a consultat cu antrenorii, iar în spaţiile de la stadion nu puteau fi asigurate condiţii de antrenament pentru gimnastică.

Aşa că imobilul nu a mai fost demolat, dar nimeni nu investeşte în renovarea lui. 

Toate detaliile pe realitateadeprahova.net!

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Alte articole din SPORT