Dăncilă, întrebată de Realitatea PLUS despre broșe și ceas: "Întrebați-l pe Iohannis de ce a pierdut a șasea casă și apoi vă răspund și eu"

Tuesday, 19 November 2019, 22:30 Sursă: Realitatea.NET

Viorica Dăncilă a fost întrebată de Realitatea PLUS câte broșe are și cum este cu celebrul ceas costisitor primit de la soțul ei și netrecut în declarația de avere. 

Adaugă părerea ta
 

"O sa fac un inventar si va spun. Nu am facut inca acest inventar, dar credeti-ma, nu incalc legea. Aveti toata increderea.

Dar, pentru corectitudine si pentru abordare impartiala, va rog frumos, intrebati-l pe domnul Iohannis cate meditatii a facut intr-un an ca sa poata sa-si ia 5 case!

Cat valoreaza cele 5 case si de ce a pierdut-o pe a sasea. Si atunci va spun si eu cu ceasul, cate brose am, cati cercei, va dau toate detaliile", a replicat Viorica Dancila.

Comentarii Existente
2019-11-20 10:59:47
Amalia

Ce întrebare "importantă "!ce mai,de interes national! Am văzut ,aseară, reacția super nervoasă a d-nei Rifai la faptul că nu au fost invitați la dialogul cu președintele țării. Eu zic că explicația este foarte simplă și foarte aproape de dvs. Adică, întrebați-l pe dl.R.Bogdan,vicepreședintele PNL, eu zic că dumnealui cunoaște cel mai bine ziariștii ! Oare președinte o fi ales ziariștii? Mă gândesc...oare de ce o fi plecat d-l. RAREȘ BOGDAN, ziarist de excepție, de la Realitatea tv. ?

Alte articole din: Ultimele Stiri