Un deputat USR a taxat-o dur pe Monica Anisie, ministrul Educației: "Gafele continuă"

Friday, 22 November 2019, 16:55,
Stiri Realitatea
Stiri Realitatea

Deputatul USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi, a criticat-o pe Monica Anisie, ministrul Educației, pentru angajarea unui fost impresar sportiv pe postul de consilier la Ministerul Educaţiei.

Cristina Iurişniţi a catalogat drept "gafă" şi decizia Monicăi Anisie de a angaja, pe postul de consilier, un fost impresar sportiv, Bogdan Steriopol, care a fost și jurnalist la Gazeta Sporturilor, Pro Sport și Fanatik.

"Aceste gafe continuă prin ultimele ştiri din presă, pentru că, aţi văzut, în loc să promovăm meritocraţia exact în zona educaţiei, care trebuie să dea tonul, la minister ajunge consilier un fost impresar de fotbalişti.

Adică un impresar de fotbal pe postul de consilier în Ministerul Educaţiei, care să se ocupe de gestionarea fondurilor europene pentru perfecţionarea cadrelor didactice.

Am o mare întrebare: oare cum se va ocupa acest domn, care este specialist în impresariat sportiv, în fotbalişti, cum se va descurca în atragerea fondurilor europene necesare acestor programe de perfecţionare şi formare continuă pentru cadrele didactice, pentru că, totuşi, ai nişte criterii de competenţă, de meritocraţie pe care ni le-am fi dorit în Ministerul Educaţiei Naţionale", a declarat deputatul USR de Bistriţa-Năsăud, Cristina Iurişniţi.

Citește mai multe declarații pe realitateadebistrita.net!

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Dinca Vasile
2019-11-22 21:09:11

Asta stie sa vanda bine!!! Comisionul este cu atat mai mare!!!

Alte articole din POLITICĂ