Șeful PSD Neamț a luat foc! "Sunt niște nemernici!"

Monday, 02 December 2019, 08:32,
Arsene

"Dacă primul lucru pe care îl face Guvernul PNL pentru Neamț este tăierea banilor pentru copiii cu handicap îmi permit să mă exprim neacademic și să spun că sunt niște nemernici", este reacția dură a lui Arsene.

Liderul PSD Neamț Ionel Arsene a răbufnit, pe Facebook, după ce a văzut de unde taie bani Guvernul PNL la rectificarea bugetară. „Dacă primul lucru pe care îl face Guvernul PNL pentru Neamț este tăierea banilor pentru copiii cu handicap îmi permit să mă exprim neacademic și să spun că sunt niște nemernici”, este reacția dură a lui Arsene.

"Guvernul PNL propune rectificare bugetară cu MINUS la Neamț! Când am văzut de unde taie banii … am zis ”Doamne ferește!”.

Tot anul 2019 guvernul PSD a dat bani și iar bani la Neamț. Ultima dată, la mijlocul lunii octombrie, s-au dat 35 de milioane dintre care cea mai mare alocare, de 14 milioane, a fost pentru primăria liberală Piatra-Neamț, dovadă clară că banii nu s-au împărțit pe criterii politice.

Acum a venit guvernul PNL și în proiectul de rectificare bugetară care se află pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice la secțiunea ”Transparență decizională”, rubrica ”Proiecte acte normative” la Anexa 3 este o rectificare bugetară la Neamț cu minus 189 mii lei. Adică nu dă, ci taie.

De unde credeți că taie guvernul PNL banii la Neamț? De la capitolul ”Drepturile copiilor cu cerinţe educaţionale speciale care frecventează învăţământul special”. Adică din banii alocați copiilor cu dizabilități pentru: alocație zilnică de hrană, îmbrăcăminte, încălțăminte, etc.

Dacă primul lucru pe care îl face Guvernul PNL pentru Neamț este tăierea banilor pentru copiii cu handicap îmi permit să mă exprim neacademic și să spun că sunt niște nemernici”, scrie Arsene pe Facebook.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Paine si circ in Romanica
2019-12-02 09:01:15

KGB-ul e de vina.

ingineruul scirbit de viata
2019-12-02 09:55:48

Gresit Dle Arsene nu sint niste nemernici sint o gasca de teroristi pusi pe jaf , pentru a demola ce a mai ramas din sarmana noastra tara .Despre conducatorul lor suprem recent autoales,numai cuvinte de lauda o sa concluzionam peste cinc anii cind o sa culegem roadele timpeniei din 24 noiembrie 2019.{daca am votat noi si nu organele}

filip c-tin
2019-12-02 10:13:17

Arsene , nu mai minti nemtenii , P.N.L. nu o sa taie niciodata de la copii , o sa-ti taie tie poate din leafa aia de baron p.s.d.-ist /

Paine si circ in Romanica
2019-12-02 10:58:24

KGB-ul si-a bagat coada....

un roman
2019-12-02 11:24:51

nu mai poti fura ? lasa ca nu le pasa psdistilor de copii ,lumea nu va mai crede,Hotilor

plugariu
2019-12-02 12:45:57

Arsene, acum nu mai poti fura, jagardea penala ce esti si lingau de cururi sus-puse ! Arsene, mars la munca, ciorditorule penal ce esti !!!

Paine si circ in Romanica
2019-12-02 13:05:57

Ati belit-o, vine KGB si va termina! Rusii sunt de vina si PSD cu Iliescu in frunte a vandut tara la rusi. Rusineee.

Alte articole din POLITICĂ