Primele măsuri în cazul ursului lăsat în agonie. Prefectul de Harghita, demis de ministrul Marcel Vela

Sunday, 17 November 2019, 15:26 Sursă: Realitatea.NET

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a demarat procedura de demitere a prefectului de Harghita, după ce un urs a agonizat timp de 18 ore.

 

Adaugă părerea ta

"Având în vedere modul în care autoritățile județene au gestionat situația ursului lovit seara trecută de o mașină, între localitățile Praid și Sovata, astăzi a fost luată prima măsură administrativă dispusă de către ministrul Ion Marcel Vela.

Astfel, a fost începută procedura de demitere din funcție a prefectului județului Harghita pentru că, în calitatea sa de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu a luat măsurile corespunzătoare pentru a gestiona eficient și operativ această problemă, deși a fost înștiințat în timp util de către ISU Harghita despre eveniment și suferințele animalului rănit.

De asemenea, vor fi efectuate verificări pentru a se stabili dacă sunt și alte persoane, manageri din structurile MAI de la nivel central, care nu au stabilit procedurile și responsabilitățile clare de intervenție, conform prevederilor legale" este mesajul postat pe mai.gov.ro.

Citește și: Ministrul Marcel Vela, anunţ exclusiv pentru realitatea.net! Ce urmează în cazul care a şocat o ţară întreagă

 

 

Comentarii Existente
2019-11-17 16:05:01
borfasi

Asta s-a facut de cacat cu desecretezarea secreta pe care a facut-o cu mare ''fast'' si acum cauta sa arate ca ne e omul psd.

2019-11-18 02:31:36
Vanator

Mai era una prosta pe aici , i-am spus ca ursii nu fut proste, doar le mananca! Nea minestrul asta calca pe urma celorlalti, crede si el ca ursii au chef de futut prosti! Baaa va mananca in case cu patura cu tot pana va treziti. Nu sunt de plus idiotilor.

Alte articole din: LOCAL