Premierul, despre înlocuirea lui Tudorel Toader din Comisia de la Veneția: ”Se plânge degeaba deocamdată”

Monday, 02 December 2019, 17:29,
<p>Tudorel Toader</p>
<p>FOTO Inquam Photos / Octav Ganea</p>

Tudorel Toader

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a declarat că s-a gândit la ideea de a-l înlocui pe Tudorel Toader din poziția de reprezentant al României în Comisia de la Veneția, dar nu a luat încă nicio decizie, așa că fostul ministru poate să stea liniștit. Deocamdată.

Întrebat de jurnaliști despre acest subiect, premierul Ludovic Orban a confirmat: "Recunosc că ne-am gândit, dar până acum nu am făcut niciun demers".

"Ar putea să renunțe", a mai spus premierul ironic, referindu-se la ingrijorarile exprimate public de Tudorel Toader pe tema inlocuirii lui.

"Inca nu am facut niciun demers oficial, se plange degeaba deocamdata. Ne-am gandit, dar trebuie sa analizam foarte bine regulile, cutumele, care stau la baza functionarii Comisiei de la Venetia si in functie de asta sa luam cea mai buna decizie", a mai precizat premierul PNL, la insistentele jurnalistilor.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Dati afara sobolanii !!! Fara mila !!!
2019-12-02 17:47:00

Justitia este pentru romani, pentru victime, nu trebuie sa ajute infractorii si criminalii !!! Sint oameni mult mai bine pregatiti , decenti si morali decit bubosul care lingea dosuri pentru salariu si pensie chuar daca STIA ca multi romani vor plati cu viata salariul si “prestigiul” bubosului !!!

Nu bubosul ridea de comisia de la venetia !???
2019-12-02 20:33:36

Nu bubosul oportunist si fatarnic ridea ironic de declaratiile comisiei si le dadea cu tifla tuturor europenilor !? Acum vrea banii lor in continuare, se milogeste sa fie iertat isi pune cenusa in cap !? Asa se comporta rimele fara onoare si neprofesioniste !? Ieri convingea poporul ca legile lui strimbe sint unica solutie, azi le critica si da vina pe altii de parca altii erau ministri ...

Paine si circ in Romanica
2019-12-02 20:56:03

....vai de capul nostru! Nici acum Bufonul Mandolina nu stie ce reprezinta aceasta Comisie, cum functioneaza si de ce functioneaza. Inca un semn ca s-au trezit cu puterea in mana brusc si nu au habar de unde s-o apuce la guvernare.

Alungati fosilele numite si imputernicite !!!
2019-12-03 06:25:51

Serios !!!!! Si cine stie ce e ''comisia'' !? Nimeni, doar bubico si ciumili, asa-i ? Ei le stiu pi toati ... ca un fel de masoscorvegarie de taranoi parveniti si analfabeti ! dinca stie mai multe despre ''comisie'' decit bubico ...

Alte articole din POLITICĂ