Liberalii încep bătălia cu PSD pentru șefia Camerelor

Tuesday, 03 December 2019, 07:22,
Klaus Iohannis, discurs Ziua Națională, Parlament, 2 decembrie 2019; Inquam Photos/Octav Ganea
Klaus Iohannis, discurs Ziua Națională, Parlament, 2 decembrie 2019; Inquam Photos/Octav Ganea

 

Klaus Iohannis pune din nou presiune pe liberali. Şeful statului a păşit din nou pragul PNL, în calitate de invitat-surpriză. De data asta, a participat la şedinţa conducerii centrale. Şeful statului le-a cerut liderilor PNL să continue bătălia cu PSD, și, potrivit unor surse liberale, să preia conducerea Parlamentului.

 Klaus Iohannis le-a cerut liderilor PNL să nu se mulţumească doar cu victoria de la alegerile prezidențiale şi să se ferească de pericolul aroganţei. ”Să nu ne culcăm pe-o ureche că am câștigat. Românii nu ne-au votat doar ca să-i schimbe pe cei de la PSD, românii așteaptă soluții” le-a spus preşedintele liderilor PNL, potrivit unor surse participante la discuţii.

Sursele citate spun că, președintele a subliniat în faţa liderilor PNL să nu uite că adevăratul lor adversar e PSD, nu USR. În plus, a pledat, din nou, pentru alegerile anticipate şi alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Iohannis le-a mai spus liberalilor că partidul e în prezent la 35 – 40% intenție de vot în toate sondajele și le-a solicitat parlamentarilor PNL să susțină total guvernul.

 

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Paine si circ in Romanica
2019-12-03 11:51:26

Liberalii.... Usr Pnl Pmp Udmr Pro Ponta Minoritatile Alde. Care din astia sunt Liberalii?

Alte articole din POLITICĂ