Lege cu dedicație pentru Liviu Dragnea?! Proiectul lui Șerban Nicolae cu privire la paradisuri fiscale, adoptat de Senat

Monday, 02 December 2019, 22:58,
Stiri Realitatea

Proiectul lui Șerban Nicolae privind reducerea cu 50% a impozitelor pentru construcțiile și activitățile economice din grinduri, insule și alte suprafețe de uscat a fost votat, luni, în Senat, forul decizional fiind Camera Deputaților.

Propunerea legislativă a lui Șerban Nicolae privind unele măsuri de regim fiscal derogatoriu aplicabil anumitor terenuri, construcții edificate pe acestea și anumitor activități economice autorizate a fost adoptată cu 61 de voturi pentru 24 împotrivă și 11 abțineri.

Propunerea legislativă are ca obiect de reglementare instituirea unui regim fiscal derogatoriu aplicabil terenurilor sub forma insulelor, grindurilor și altor suprafețe de uscat, a construcțiilor edificate pe acestea și a anumitor activități economice autorizate ”cu scopul de a dezvolta activitățile economice, de a crea locuri de muncă și, implicit, de a crea veniturile bugetare”.

„Se creează paradisuri fiscale pentru prieteni. Este vorba de rezolvarea unor interese de grup”, au susținut încă de la început contestatarii legii.

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a explicat că adoptarea proiectului nu respectă principiul bicameralismului. „Această lege transformă Belina într-un paradis fiscal. PNL va contesta această lege la Curtea Constituţională, lege care a fost făcută pentru interesul direct al preşedintelui PSD, Liviu Dragnea”, a susţinut Turcan atunci când așa numita ”Lege Belina” a mai fost discutată în Parlament.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

nelu cimpoi
2019-12-02 23:20:37

Dupa obrazniciile de inaninte,ai mai slabit doar la fata.Prostia si magaria nu le-ai resuscitat.Asta este politica voastra.Trebuie sa iesi mereu in fata si sa dai in stanga si-n dreapta fara sa gandesti.De acesti oameni Pulitici NU AVEM NEVOIE!

Cu ce ajuta umflatul asta TARA si POPORUL !???
2019-12-03 06:29:23

Cu ce isi justifica umflatul SALARIUL si PENSIA pe care i-o platesc contribuabilii naivi si decenti ! Taiati impozitele cu 50% si o sa bubuie tara de ''investitii'' ...

Iar legiferarti pentru yankei saă ne lasa cu gazele ale ,acum cand au devenit productive ?
2019-12-03 10:55:31

Dl Nelu Cimpoi,nu mai aveti loc de Dragnea nici acum ?O lege care aduce avntaje yankeilor e mai bună decât legeaa care prevede facilități pentru activitățile nerentabile ?Si PNL va cânta in stran.Ce vremuri am ajuns !

Alte articole din POLITICĂ