Iohannis aruncă bomba în ultima zi de campanie: ”Sunt speranţe pentru eliminarea vizelor pentru SUA”

Friday, 22 November 2019, 17:47 Sursă: Realitatea.NET

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că sunt speranţe pentru eliminarea vizelor pentru Statele Unite ale Americii pentru cetăţenii români.

Adaugă părerea ta

"Vizele pentru America sunt o chestiune pe care o tratăm cu foarte multă seriozitate şi constant. Sunt speranţe, dar este o chestiune tehnică care mai întâi trebuie depăşită, ştiţi foarte bine acel procentaj de vize refuzate la noi este încă foarte mare, dar avem semnale că lucrurile merg înspre bine şi aici", a afirmat Iohannis, la Bacău. 

Sursa: agerpres.ro

Comentarii Existente
2019-11-22 20:17:54
Magda Tudor

Iohannis, cine naiba mai crede in sperante? Romanii vor certitudini si din pacate nu credem ca esti in stare sa ni le oferi.

2019-11-22 20:41:43
Gabriela

Draga Magda,sperantele sint ale noastre,nu trebuie sa asteptam ,ca, altcineva sa ni-le realizeze .Sintem in secolul 21 . Simt ca esti o persoana destepta si puternica! REsursele si sperantele sint in interiorul tau! Trebuie doar, sa le eliberezi ,si,stiu ca poti. Modernizarea Romaniei a inceput la 1918 0data cu marea Unire si a fost facuta de un neamt ,nu de un roman. God bless you!

2019-11-22 20:51:44
Dinca Vasile

Sunt sperante!!! Poate le furi tu, ca si casele pe care le ai luat in Sibiu!!! Nu ti e rusine, hot cocotat in fruntea statului!

2019-11-22 20:54:29
Dinca Vasile

Cacofonistule!!! *Munca care mi place*,* chestiune tehnica care...* mai vorbesti de altii!! HOTULE!!!!

2019-11-22 21:00:18
Paine si circ in Romanica

Oricine poate obtine visa de USA daca : are un serviciu stabil sau bani suficienti in cont, nu are cazier bogat, nu este retard, poate sa vorbeasca coerent limba romana, nu minte, dovedeste ca se poate intretine in perioada solicitata de sedere si plateste taxa nereturnabila de visa. Nici o noutate, USA nu are nevoie de imigranti ilegal, are tziganii si borfasii ei destui iar dupa experimentul ridicarii veselor in Canada....nu cred ca se mai risca nimeni sa acorde Romaniei liber. Sunt tari care au rata de criminalitate mare si nu vor sa o sporeasca aiurea, nici chiar pentru gazele si petrolul din Marea Neagra....

2019-11-23 08:22:32
Gabriela

Pentru DINCA VASILE,stimate domn-inainte de a vota pe veorica vasilica- trebuie sa afli urmatoarele : numele ei real este RODICA NICA- fosta informatoare a securitatii. Diploma pe care o are este falsa- Te intreb: cine este aceasta doamna in realitate? Deci ,informeaza-te corect ,inainte de a vota.Sint convinsa ca esti un om de buna credinta,onest.Dumnezeu sa te lumineze!

2019-11-23 08:54:27
Paine si circ in Romanica

Gabriela mergi cu Dumnezeu! Deturnezi in mod imbecil subiectul. Am pretentii.

2019-11-23 09:58:46
Gheorghe Hriscu

Interesant și de bun augur! A se vedea și ce spune dl. Valentin Stan https://www.mediafax.ro/politic/video-interviul-integral-marius-tuca-show-valentin-stan-despre-alegeri-viorica-dancila-va-face-probabil-o-figura-mult-mai-buna-decat-se-astepta-multi-18595068

2019-11-23 15:19:40
TVA plătit de mine ,recompensati mulimiliardarele ,bre nea Orbane ?Văd ca rectificati bugetul

Vai, dle candidat,iar arucați undița,ați mai spus asta după ce ați venit din SAU.la intâlnirea programată de Trump.Dar chiar ,Nea Costică suferea că nu poate merge in SUA,ca Gică a lui Caramitru !Nu aveti pic de jenă de oamenii ăstia,asta asteaptă poporul de la candidat ?Sau ati terminat cu arestările,cu injuriile si injosirea națiunii ?Dar când stopați transferul in străinătate a veniturilor fără taxe ?De ce tremurati ca nu se restiutuie multinaționalelor TVA,plătit de mine si oprit de ele ca să ce ,să le restituie dl Orban lor ,contra ce ,bre ?De ce incasati de la mine TVA,când il restituiti firmelor ,de unde mama lor au banii aia de ii pretind ei,din munca lor sau sunt plătiți de mine ?La trebsoare de astea vă gânditi candidati ,ca dl presedinte intr-o expunere face 27 greseli gramaticale si injură de 48 de ori PSD ?

Alte articole din: Ultimele Stiri