LIFESTYLE











Ce poți face pentru a scăpa de ploșnițele de pat. Sfaturi utile de la specialiștii în curățenie
Ce poți face pentru a scăpa de ploșnițele de pat. Sfaturi utile de la specialiștii în curățenie
Problema infestării cu ploșnițe este tot mai vizibilă în lume. Oamenii se tem ca acestea să nu pătrundă în casele lor, mai ales după ce în Franța mai multe persoane au raportat faptul că nu reușesc să mai scape de „musafirii nepoftiți”. Descoperă și tu ce poți face pentru a scăpa de ploșnițele de pat. Iată câteva sfaturi utile de la specialiștii în curățenie.

LIFESTYLE


 Cum recunoști linia copiilor în palmă. Îți spune câți copii vei avea
Cum recunoști linia copiilor în palmă. Îți spune câți copii vei avea
Liniile din palmă au o semnificație aparte și fiecare simbolizează altceva. Pentru a înțelege ce se întâmplă în viața, este esențial să citești și să înțelegi liniile din palmă. Nu trebuie să aștepți să te surprindă viața pentru a descoperi câți copii vei avea, fiindcă poți afla în orice moment, uitându-te în propria palmă.  Descoperă în rândurile de mai jos care este linia copiilor din palmă, dar și cum să o interpretezi.

LIFESTYLE











BIZAR





FRESH REFRESH





HOROSCOP



Zodii cu noroc la bani / Foto: Profi Media
Zodiile cu cel mai mare noroc la bani. Cine ar putea să-și încerce norocul în afaceri
Astrologia joacă un rol important pentru mulți oameni în încercarea de a înțelege mai bine diverse aspecte ale vieții, inclusiv cele financiare. Anumite zodii par să aibă un avantaj când vine vorba de norocul la bani, fie că este vorba de oportunități de investiții, creșterea veniturilor sau descoperirea unor noi surse de câștig. Iată un top al zodiilor care se bucură de cea mai mare favorabilitate financiară în 2024.


LUMEA ANIMALELOR


Stai la curte și ai câine? Atunci trebuie să sții asta: la ce distanță de gardul vecinului trebuie amplasată cușca patrupedului/ unsplash.com
Stai la curte și ai câine? Atunci trebuie să sții asta: la ce distanță de gardul vecinului trebuie amplasată cușca patrupedului
Atunci când vine vorba de amenajarea curții, proprietarii trebuie să fie conștienți de regulile și reglementările prevăzute de lege, inclusiv cele referitoare la animalele de companie, cum ar fi câinii. De exemplu, de la distanța dintre cușca câinelui și gardul vecinului până la înălțimea permită pentru cușcă, legislația impune norme stricte pentru a preveni potențialele neplăceri și conflicte între vecini.

Vipera nicolschii este specifică zonei Rusia-Ucraina
Vipera NEAGRĂ din Rusia și Ucraina, zărită în pădurile din jurul Iașiului. Apariția alimentează temerile
Vipera neagră nicholschii, supranumită și vipera timidă, a fost zărită în zona pădurii de la marginea Iașului. Potrivit specialiștilor, în urmă cu 10-15 ani era o raritate semnalarea prezenței viperelor în județ Iași și îi avertizează pe amatorii de senzații tari să nu facă gesturi necugetate. Statisticile arată că 90% dintre mușcăturile de viperă sunt provocate de gesturi teribiliste, nu de atacuri inevitabile ale șerpiilor.


MODĂ & FRUMUSEŢE





MONDEN

Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme
Andreea Marin a renunțat la dietă după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut-o pe „Zână” să lase acest obicei
Andreea Marin, cunoscuta vedetă a televiziunii românești, a surprins pe toată lumea cu transformarea sa fizică, reușind să slăbească 20 de kilograme în aproximativ un an și jumătate. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize”, acum în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit recent de ce a decis să renunțe la dieta strictă și cum reușește să își mențină noua siluetă.

Rocsana Marcu a fost blocată din cauza vremii apocaliptice din Dubai.
Români captivi în Dubai. Rocsana Marcu a fost blocată din cauza vremii apocaliptice
Furtuna violentă care a măturat Dubaiul a prins în mijlocul haosului inclusiv pe românii care au ales să petreacă câteva zile în orașul luxuriant. Artistul Dinu Maxer a postat și el imagini din mijlocul inundațiilor. Iar fosta prezentatoare TV Rocsana Marcu a dezvăluit în exclusivitate la Realitatea PLUS prin ce au trecut oamenii prinși în furtuna puternică. Experții spun că Emiratele au trecut prin cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani. 


Ce pensie are Elena Merișoreanu și cum își administrează cheltuielile: „Eu nu sunt cea care vrea lucruri foarte scumpe și de firmă”
Ce pensie are Elena Merișoreanu și cum își administrează cheltuielile: „Eu nu sunt cea care vrea lucruri foarte scumpe și de firmă”
Elena Merișoreanu, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din România, cu o carieră de peste 60 de ani, a vorbit recent despre veniturile sale din pensie și despre cum își gestionează cheltuielile personale. Artista este recunoscută pentru sinceritatea cu care discută despre viața personală, iar recent, în cadrul unei emisiuni televizate, a oferit detalii despre aspectele financiare ale vieții sale.

TIMP LIBER





TRAVEL