UNIREA celor 3 provincii prin autostrăzi. Ce promisiune a făcut premierul Orban de Ziua Marii Uniri

Sunday, 01 December 2019, 14:59,
ludovic orban si rares bogdan
Ludovic Orban, alături de Rares Bogdan la Alba Iulia

Ziua Marii Uniri. Unirea celor trei provincii româneşti prin autostrăzi reprezintă o prioritate pentru Guvern, a declarat, duminică, la Alba Iulia, întrebat despre acest obiectiv, premierul Ludovic Orban.

Ziua Marii Uniri. „Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe coridorul IV Pan-european, cele cinci tronsoane de la Piteşti la Sibiu sunt ‘prioritate zero’. De asemenea, Autostrada ‘Unirii’, cum îi spunem noi, Autostrada Tîrgu Mureş – Iaşi – Ungheni, şi nu numai Tîrgu Mureş – Iaşi – Ungheni, ci şi legătura cu graniţa de vest, de asemenea, reprezintă o prioritate. Tot printre priorităţi, reprezintă o ‘prioritate tot zero’ realizarea tronsonului de autostradă Comarnic – Braşov”, a declarat şeful Guvernului, citat de Agerpres.

Ziua Marii Uniri. În altă ordine de idei, Ludovic Orban a spus că 1 Decembrie este „simbolul unităţii românilor, simbolul unor realizări spectaculoase, ce ar trebui să reprezinte imboldul gândirii, simţirii şi acţiunii fiecărui român, acum şi pe viitor”.

Ziua Marii Uniri. Orban a apreciat că România „poate avea un destin măreţ, România are şansă să obţină respectul, aprecierea partenerilor noştri şi fiecare român are şansa să reuşească, în viaţă, în ţara lui”.

Ziua Marii Uniri. Şeful Guvernului a participat duminică la manifestările organizate în Alba Iulia de Ziua Naţională, la împlinirea a 101 ani de la Unirea Transilvaniei cu România.

Ziua Marii Uniri. Primul 1 Decembrie îndoliat după Marea Unire din 1918

Premierul României, Ludovic Orban și europarlamentarul  Rareș Bogdan au făcut baie de mulțime, duminică, la Alba Iulia, unde s-au aflat în vizită de Ziua Națională, informează RealitateadeAlba.net.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Iliescu
2019-12-01 21:40:40

Ați auzit de vreun politician să nu se laude cu autostrăzile'?

Costel
2019-12-01 21:59:21

Căti milimetri de autostradă a construit Orban în cele 20 de luni de ministeriat la transporturi din anii 2006-2007?

Dinca Vasile
2019-12-01 22:29:18

Lasa le , ba , ca le face Diaspora! Vor plati si ei taxe statului roman si din banii astia, sa faceti autostrazi!!! Voi doar profitati de ei!!! Sa si faca si ei un partid si sa participe la alegeri, sa nu i mai manipuleze nimeni!!! Traiasca partidul Diaspora romana!!!

Alte articole din ACTUAL