Recursul compensatoriu face o nouă victimă. Și-a ucis și a doua iubită, după ce o omorâse și pe prima

Sunday, 01 December 2019, 23:28,
criminal
Eliberat prin recursul compensatoriu, a ucis din nou

Recursul compensatoriu face o nouă victimă. Un bărbat din Bihor care a fost eliberat înainte de termen și-a omorât iubita.

Un criminal din oraşul bihorean Aleşd, eliberat anul trecut datorită recursului compensatoriu, a ucis din nou, în noaptea de sâmbătă spre duminică, scrie RealitateadeOradea.net.

Ucigașul ar fi trebuit să iasă din penitenciar în 2022, însă a fost eliberat condiţionat pe 15 februarie 2018, în baza Legii 169/2017, care prevede reducerea din totalul pedepsei a 6 zile pentru 30 de zile executate în condiţii de detenţie necorespunzătoare.

Bărbatul de 47 ani şi-a sugrumat concubina, după care s-a predat la Poliţie şi a fost reţinut. Este a doua crimă comisă de acesta, după ce, în 2008, şi-a ucis în mod barbar concubina care îl părăsise, mamă a 5 copii. Detalii șocante aici

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

Toderica, jordika, livake, ... besedes rules !!!
2019-12-02 05:50:09

Atitia oameni omoriti pentru cretisnismul din capul lor ... atita barbarie acceptata si promovata !!!

johnneil
2019-12-02 10:22:17

Cei care recidiveaza dupa aceasta mizerie de Recurs Compesatoriu sa li se inmulteasca de zece ori perioada ce mai au de executat plus maximum de pedeapsa la infractiunea pe care o savarseste din nou. Sa nu aibe niciun fel de drepturi (vizite, pachete, telefon). Deci astuia la pedeapsa de omor calificat sa i se adauge cel putin 20 de ani la vechea pedeapsa. Practic INCHIS PE VIATA.

plugariu
2019-12-02 12:49:55

Ar trebui sa faca puscarie, in astfel de cazuri, si desteptii de judecatori care numai dreptate nu fac...!

Alte articole din ACTUAL