Peștele cu „față umană”, viral pe internet

Friday, 22 November 2019, 14:00,
Stiri Realitatea
Stiri Realitatea

O filmare cu un pește care pare că are față umană a ajuns virală pe internet în ultimele zile. Este vorba despre un pește care are gură, ochi și chiar nas aproape identice cu ale unui om. Ce spun oamenii de știință? 

 

Internauții au fost surprinși de filmarea virală care arată un pește cu față umană. Pescari din China și turiști au filmat specia misterioasă de pește, văzută în apropiere.

Turiști aflați în orașul Kumming, din sud-vestul Chinei, au povestit că au fost șocați când au văzut peștii aurii care au ieșit la suprafața apei lacului Dian și i-au privit cu niște ochi de om, potrivit Daily Mail.

Capul peștelui din filmare pare să aibă trăsături umane. Gura, nasul și ochii seamană izbitor cu ale unui om.

 

Filmarea nu este „fake”, nu este trucată, și nici nu este vorba despre o „creatură” modificată genetic, spun biologii. Oamenii de știință știu de acest pește, semnalat de mai multe ori în Asia, în China și în special în Coreea de Sud. Este vorba despre o specie de crap, cunoscut sub numele de  „crapul fantomă”. Crapul cu față umană este un hibrid, descendent al altor două specii de crap întâlnite, de asemenea, în Asia.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Alte articole din ACTUAL