Luminiţele de Crăciun vor fi aprinse mai devreme în Bucureşti

Friday, 22 November 2019, 17:49,
Stiri Realitatea
Stiri Realitatea

Luminiţele de Crăciun din acest an se vor aprinde pe data de 28 noiembrie, mai devreme decât în alţi ani, când se aprindeau de la 1 decembrie.

„Târgul de Crăciun din Capitală României, eveniment de tradiţie organizat de 13 ani în Bucureşti şi prezent pe harta turistică a evenimentelor de profil din Europa, (târgul fiind de altfel parte din reţeaua internaţională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa – “Christmas Markets”), este cel mai mare Târg care marchează sărbătorile de iarnă din România, organizat în cea mai mare Piaţă din Capitală. Pe toată durata evenimentului, în medie, acesta este vizitat de aproximativ 1 milion de români şi turişti străini”, transmit reprezentanii Primăriei Capitalei.

La Târgul de Crăciun Bucureşti care are loc anul acesta în perioada 28 noiembrie - 26 decembrie, desfăşurat pe o suprafaţă de 16.234 mp, sunt amplasate peste 130 de căsuţe, un patinoar de 600 mp, Casa lui Moş Crăciun de 100 mp, un carusel, ieslea, bradul de 30 m împodobit cu cetină naturală, două zone gastronomice şi vor avea loc concerte şi spectacole.

Luminiţele de Crăciun din Capitală se vor aprinde tot pe data de 28 noiembrie. De obicei, acestea se aprindeau pe data de 1 decembrie.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Alte articole din ACTUAL