Klaus Iohannis a făcut anunțul! Unde va avea loc dezbaterea electorală

Saturday, 16 November 2019, 13:07 Sursă: Realitatea.NET

Dezbaterea anunțată de președintele Klaus Iohannis pentru ziua de marți, la care vor participa jurnaliști și politologi, va fi găzduită de Școala Națională de Studii Politice și Administrative, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”, anunță SNSPA într-un comunicat.

Adaugă părerea ta

Detaliile dezbaterii din 19 noiembrie vor fi comunicate public imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părțile implicate în organizarea acestui eveniment. Potrivit surselor G4Media.ro, printre jurnaliștii invitați se numără Moise Guran, Radu Tudor, Cristina Șincai.

”Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și-a manifestat deschiderea de a asigura un spațiu neutru de desfășurare a unei dezbateri, în contextul apropierii celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România, pentru buna informare a opiniei publice și pentru cultura democratică a societății românești.

Având în vedere anunțul public al candidatului PNL de a organiza o dezbatere cu formatori de opinie, reprezentanți ai mass-media și politologi și în urma dialogului cu echipa de campanie a candidatului Klaus IOHANNIS, propunerea SNSPA a fost agreată.

Evenimentul va avea loc marți, 19 noiembrie 2019, într-un spațiu neutru politic dar, în același timp, reprezentativ pentru societatea românească, respectiv în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I”.

Subliniem încă o dată importanța comunicării publice oneste, deschise, echilibrate, care să atingă teme esențiale privind modul în care funcționează instituțiile politice din România, modul în care s-a derulat mandatul actual al Președintelui României, precum și direcțiile și prioritățile care pot contribui la viitorul țării.

 

Detaliile dezbaterii din 19 noiembrie vor fi comunicate public imediat după ce acestea vor fi agreate de toate părțile implicate în organizarea acestui eveniment.”

Comentarii Existente
2019-11-16 13:04:04
Sorin

Johanis este un Băsescu 2, adică un președinte jucător.

2019-11-16 13:37:12
dorin butunoiu

Urmasul lui Hitler in persoana. Un traficant ordinar de copii,......mare blestem pe neamul romanesc !!!

2019-11-16 14:03:46

2019-11-16 14:07:46
Tache

Nu mă interesează dezbaterea electorală cu oameni selectați să nu deranjeze cu întrebări incomode.

2019-11-16 15:55:39
vreinuvrei

Vreti nu vreti comunistilor, tot o sa iasa Presedinte. Carati-va in Rusia daca nu va convine XD

2019-11-16 17:32:25
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

@vreinuvrei adica da......fooooarte "democracy".....vrei nu vrei... cu sprijinul alogenilor care au ocupat toate institutiile statului ca lupii la oi prin minciuna si viclenie...foooarte "democracy"... vrei nu vrei !

2019-11-16 17:33:05
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN: "...De ce participă la dezbateri cei care participă? Ca să spună lumii ce gânduri, ce intenții, ce planuri au ei, cu intenția declarată de a-i convinge pe oameni să-i voteze. Păi ce să spună idolul românesc, când el are un singur gând, acela de A SPARGE ROMÂNIA? El a mărturisit acest obiectiv încă de când a fost ales prima dată. Atunci, împins de la spate de unii care aveau nevoie de un paravan mare, s-a dus la dezbateri la două televiziuni, la care, din regie, i se șoptea în căști ce să zică, după cum au mărturisit chiar cei care-i șopteau. La acele dezbateri a participat și contracandidatul lui, care, la rândul lui, l-a invitat la alte două televiziuni. S-a dus idolul românesc? Nu s-a dus! De ce? Fiindcă alea două televiziuni erau din România, e adevărat, dar NU ERAU DIN ROMÂNIA LUI. Că, el nu poate trăi decât în România lui, condusă de un guvern al lui. Iar pentru a avea și România lui și guvernul lui, “A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ OAMENI”. Atunci. Acuma, nu mai mor, ci sunt trimiși în misiune peste hotare să voteze acolo pentru el, desigur pe liste suplimentare.... Are guvernul lui, are armata lui, alelalte structuri erau ale lui, că și el fusese colaborator destoinic al lor, încă dinainte de …, nu-i mai rămâne decât să scoată oamenii în stradă să linșeze alți oameni. Apoi … trai nineacă! Case câte vrea, copii vânduți, minciuni pe bandă rulantă. Plus medalii. Desigur, străine...Până unde mergem cu orbirea?!?..." https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/

2019-11-16 17:34:38
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN: https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/ "....mincinoși ăștia care au zis că refuză să participe la vreo dezbatere! Aud că idolul românesc va participa, totuși, la o dezbatere, pe care chiar el însuși o va și organiza. O dezbatere … cu el însuși. Te pomenești că se ia la întrebări în legătură cu impozitul pe banii din meditații, în legătură cu casele obținute prin escrocherii, în legătură cu participarea la traficul de copii! Că, doar nu s-o autoîntreba cum a fost cu blocarea activității guvernamentale, sau de ce n-a vrut să semneze decretul de destituire a ăleia care primise lista cu ce să facă la ministerul justiției din România, ca să le iasă jocurile firmelor străine, sau cum de România a suferit numai înfrângeri în planul relațiilor externe, care sunt chiar apanajul lui. Că, vorba aia, el și-a făcut datoria și a vorbit numai în limbi străineze. Sau, de aia or fi crezut celelalte state că el nu reprezintă România și n-au dat doi bani pe el?!?...."

2019-11-16 17:40:31
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

obsesie bolnava ! delir maxim ! Alogenul parazit acuza psd pentru problemele cu casele lui ! psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ? acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la strain ? pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-16 18:41:04
un roman

mare blestem pe neamul romanesc cu asemenea cretini de psdisti !!!

2019-11-16 18:44:59
Paine si circ in Romanica

#protest pentru Dezbatere Publica intre Candidati in poarta la Cotroceni! Nu dorim show regizat ca la al 14-lea Congres. Au apus vremurile acelea, nimeni nu le mai doreste.

2019-11-16 18:53:38
BravoIohannis

Sondajele au aratat clar ca 48% cel putin, din votantii psd sunt trecuti de 65 de ani, iar la restul sub 60 nu le dau. Trebuie sa fii efectiv retardat mintal sau spalat pe creier ca sa votezi orice candidat psd. Cautati pe youtube "Votanti Iohannis" apoi cautai "Votanti psd". La Iohannis veti vedea doar oameni faini cu scoala etc. La cel care voteaza psd veti gasi doar zombi si tigani fara dinti in gura. Chiar vreti sa fiti condusi de tigani? Votantul tipic psd: -2 clase (maxim 8 in cel mai bun caz) -Trecuti de 60 de ani cel putin (ei mai au o duminica si ei merg la vot pentru "viitorul tarii", niste tampiti) -Tigan 100% sau Roman tiganizat sau cu cel putin o ruda aliata de etnie rroma (sa va iau in pula neamu ba nespalatilor) -Are stegulete psd in toate vazele din casa si stau acolo nemiscate de cel putin 15 ani -Cum aude o stire de la Latrina 3, o considera adevarata instant fara sa gandeasca. "omg are 6 case" (Are in pula mea. Si cei? In Sibiu in perioada '90-02 cumparai una cu maxim 2 salarii si la alte preturi de nimic. Dar votantul tipic psd nu stie asta ca e retardat din fabrica) -Uraste pe toata lumea pentru ca nu mai poate turna la securitate. Sa va iau neamul in pula de comunisti. Vreti sa fiti condusi de astfel de oameni ? Veti fi daca votati psd. Treziti-va la realitate. Ganditi-va la viitorul tarii si la copii vostri. Daca nu pentru voi, macar pentru ei. In alte tari din Europa merge de minune. Toti cei care au fost afara stiu asta si vor un Presedinte demn in Europa. Nu o analfabeta data jos din pozitia de premier deja. Asa ca draga votand psd, ce preferi? -6 case sau 6 clase?

2019-11-16 18:56:38
Florine Maria

Candidatul PNL Klaus Werner Iohannis este in mare pericol public nu numai pentru democrație ci însăși statul roman!!! Romanii adevărați sa voteze trimiterea definitiv acasă a acestui personaj malefic care ne aduce aminte de vremuri demult apuse. Așa de bine iubește omul asta de Iohannis , România ca ambii părinți și sora-sa trăiesc in Germania lor Draga.!!! Acesta este un individ care sigur legături cu servicii oculte care încearcă sa se folosească in postura pe care o are ca România sa rămână in zona gri a Europei , sa nu între in Spațiul Schengen decât cu ceva la schimb ,de parca independența și suveranitatea se negociază!!!! Este un individ care timp de cinci ani nu a făcut mai nimic pentru țara care l-a crescut, educat și care cauta doar dezbinare între romani , probabil astea sunt și ordinele primite de afara.!!! Orizontul sau politic este extrem de limitat , nu cunoaște geo politica , parca fuge de aceasta înaltă răspundere in stat !! Strămoșii mei se răsucesc in mormânt ,sa știe ca România este condusă de un individ care nu are treaba cu funcția pe care încă paroheste la Cotroceni! ROMÂNIA TREBUIE CONDUSĂ DE UN ROMAN CREȘTIN CARE ESTE APROAPE DE OAMENI, IUBITOR DE ȚARA ȘI NEAM!!!

2019-11-16 18:58:05
BravoIohannis

Sondajele au aratat clar ca 48% cel putin, din votantii psd sunt trecuti de 65 de ani, iar la restul sub 60 nu le dau. Trebuie sa fii efectiv retardat mintal sau spalat pe creier ca sa votezi orice candidat psd. Cautati pe youtube "Votanti Iohannis" apoi cautai "Votanti psd". La Iohannis veti vedea doar oameni faini cu scoala etc. La cel care voteaza psd veti gasi doar zombi si tigani fara dinti in gura. Chiar vreti sa fiti condusi de tigani? Votantul tipic psd: -2 clase (maxim 8 in cel mai bun caz) -Trecuti de 60 de ani cel putin (ei mai au o duminica si ei merg la vot pentru "viitorul tarii", niste tampiti) -Tigan 100% sau Roman tiganizat sau cu cel putin o ruda aliata de etnie rroma (sa va iau in pula neamu ba nespalatilor) -Are stegulete psd in toate vazele din casa si stau acolo nemiscate de cel putin 15 ani -Cum aude o stire de la Latrina 3, o considera adevarata instant fara sa gandeasca. "omg are 6 case" (Are in pula mea. Si cei? In Sibiu in perioada '90-02 cumparai una cu maxim 2 salarii si la alte preturi de nimic. Dar votantul tipic psd nu stie asta ca e retardat din fabrica) -Uraste pe toata lumea pentru ca nu mai poate turna la securitate. Sa va iau neamul in pula de comunisti. Vreti sa fiti condusi de astfel de oameni ? Veti fi daca votati psd. Treziti-va la realitate. Ganditi-va la viitorul tarii si la copii vostri. Daca nu pentru voi, macar pentru ei. In alte tari din Europa merge de minune. Toti cei care au fost afara stiu asta si vor un Presedinte demn in Europa. Nu o analfabeta data jos din pozitia de premier deja. Asa ca draga votand psd, ce preferi? -6 case sau 6 clase?

2019-11-16 19:24:22
mihai

Felicitări, BravoIohanis. La obiect. Ceilalti, fac spume la gură, debitand aberații. Aceștia nu au fost pe afară, nu stiu ce înseamnă.

2019-11-16 19:33:07
Adolf Werner

Intre genocidul celor 6milioane de evrei si genocidul celor 6 milioane de romani diferenta este de aprox. 1000km (Auschwitz - Romania) si/sau 80ani, numitorul comun fiind fascismul si suprematia rasiala clamata de un neamt.

2019-11-16 19:53:52
BravoIohannis

Sondajele au aratat clar ca 48% cel putin, din votantii psd sunt trecuti de 65 de ani, iar la restul sub 60 nu le dau. Trebuie sa fii efectiv retardat mintal sau spalat pe creier ca sa votezi orice candidat psd. Cautati pe youtube "Votanti Iohannis" apoi cautai "Votanti psd". La Iohannis veti vedea doar oameni faini cu scoala etc. La cel care voteaza psd veti gasi doar zombi si tigani fara dinti in gura. Chiar vreti sa fiti condusi de tigani? Votantul tipic psd: -2 clase (maxim 8 in cel mai bun caz) -Trecuti de 60 de ani cel putin (ei mai au o duminica si ei merg la vot pentru "viitorul tarii", niste tampiti) -Tigan 100% sau Roman tiganizat sau cu cel putin o ruda aliata de etnie rroma (sa va iau in pula neamu ba nespalatilor) -Are stegulete psd in toate vazele din casa si stau acolo nemiscate de cel putin 15 ani -Cum aude o stire de la Latrina 3, o considera adevarata instant fara sa gandeasca. "omg are 6 case" (Are in pula mea. Si cei? In Sibiu in perioada '90-02 cumparai una cu maxim 2 salarii si la alte preturi de nimic. Dar votantul tipic psd nu stie asta ca e retardat din fabrica) -Uraste pe toata lumea pentru ca nu mai poate turna la securitate. Sa va iau neamul in pula de comunisti. Vreti sa fiti condusi de astfel de oameni ? Veti fi daca votati psd. Treziti-va la realitate. Ganditi-va la viitorul tarii si la copii vostri. Daca nu pentru voi, macar pentru ei. In alte tari din Europa merge de minune. Toti cei care au fost afara stiu asta si vor un Presedinte demn in Europa. Nu o analfabeta data jos din pozitia de premier deja. Asa ca draga votand psd, ce preferi? -6 case sau 6 clase?

2019-11-16 20:18:43
Alexandru

@BravoIohannis foarte bine zis. am 25 de ani si votez Iohannis, voi aveti 60+ si incercati sa-mi decideti mie viitorul. Viitorul mi-l aleg singur. Fara pesede

2019-11-16 20:23:04
Paine si circ in Romanica

Pana acum cativa ani Santa Klaus se dorea insistent a fi premierul lui Geoana PSD, tinea discurs citit si atunci. Acum Angajatorii lui i-au repartizat alte sarcini complet diferite. Este mai Arian acum, inainte era printre social-democrati.

2019-11-16 23:38:01
Dinca Vasil

Probabil au voie numai anumite televiziuni, anumiti oameni! Numai cei care tin cu el! Sa speram ca poporul roman il va elimina pe iohanis! Sa ne spuna si noua, cat lua pentru o sedinta de meditatii, daca a reusit sa si cumpere sase case!!! Sa ti fie rusine iohanis!!!

2019-11-17 01:14:11
Mihai

Dragi pesedisti! Va inteleg frustrarea, dar daca nu aveti pe nimeni mai bun decat Viorica printre voi atunci ramane numai un lucru de facut; sa aruncati prosopul. Nimeni nu va injoseste, voi va injositi singuri pentru ca spuneti ca Viorica e cea mai buna, puternica si desteapta din PSD. Daca nu sinteti peste nivelul ei atunci sinteti vai de capul vostru, ultima pleava. Ar trebui ca in loc de 200 sute de mii de semnaturi introdus un test in asa fel incat sa nu mai avem situatii ca si acum cu Viorica cand candidatii sa fie sub nivelul de clasa patra. Mi-e mila de voi pesedistilor pentru faptul ca nu aveti nici macar atata in cap ca sa va dati seama ca sinteti penibili. Am scris penibili, nu penali. Fac precizarea din precautie pentru ca am auzit ca sinteti analfabeti functionali. Penibilii nu fac puscarie, numai o parte din penali...o parte numai

2019-11-17 01:53:48
ilinca

Între o tovarășă de etnie ”proastă cu atestare” și un cetățean român de etnie germană, care și-a demonstrat calitățile ca primar al unuia dontre cele mai mari orașe din țară, îmi pare că alegerea e de la sine. Desigur, nu este idealul, dar avem cu cine discuta și munci. Cu Veorica să voteze admiratorii dictatorului șarlatan Drakknea, analfabeții reali și funcționali, hoții și demagogii cu discursuri de care s-ar rușina și Cațavencii. Coană Joițica ...dă indicați...dar vezi că Fănică e...

2019-11-17 04:32:21
Neamtu

Greu sa te lupti cu HOTI cu tupeisti si mincinosi. Cred ca este la fel de grea lupta cu PSD ca si cu Comunismul "Ceausescu".

2019-11-17 04:33:37
Neamtu

Greu sa te lupti cu HOTI cu tupeisti si mincinosi. Cred ca este la fel de grea lupta cu PSD ca si cu Comunismul "Ceausescu".

2019-11-17 04:39:07

2019-11-17 04:42:55
Paine si circ in Romanica

Hahaha... PSD-isti , ne PSD-isti, Santa Klaus e un mamut fricos. Ii este frica de confruntarea cu Dancila. Ma sparg de ras pe cuvant! Arianul acum are alt tip de Angajator cu alta fisa a postului, inainte lingea clantele pe la PSD si spera premier. Soarta....

2019-11-17 09:21:16
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Dupa numai cateva zile de guwerner alogen, lupi in blana de oaie,  deja se confirma grija lor pentru straini, pentru multinationalele,  bancile si corporatiile occidentale : 1) alogenii si cozile lor de topor au anuntat marirea contributiei la megahotia numita pilon 2 de pensie privata, pentru a mari profitul bancilor straine ! Beneficiarul direct fiind bancherii si firmele straine care primesc moca niste bani (multi bani) de la stat, de la  contribuabili,  fara sa faca absolut nimic, avand pe stat drept partener de afaceri, in care statul, contribuabilul, nu castiga absolut nimic, dimpotriva iese in baguba uriasa !  https://www.economica.net/ministrul-muncii-vrem-sa-crestem-contributia-la-pilonul-2-de-pensii-dar-asta-nu-va-micsora-suma-aferenta-pilonului-1_175938.html 2) alogenii si cozile lor de topor au anuntat  vanzarea catre straini a sistemului strategic energetic national prin privatizarea  Hidroelectrica, beneficiarul direct fiind strainii care acapareaza moca un sistem strategic prin care poate sa dicteze si  sa influenteze cresterea preturilor necontrolat, sa afecteze direct poporul in caz de calamitati naturale,  conflict militar, devenind dependenti de straini !  https://www.national.ro/news/guvernul-orban-vinde-strainilor-sistemul-energetic-national-673277.html/ 3) alogenii si cozile lor de topor au anuntat  desfiintarea societatii comerciale de stat :  Casa de Comert Unirea,  magazinele in care producatorii autohtoni sa-si vanda produsele,  beneficiarul direct fiind producatorul strain, hipermarketurile, multinationalele, pentru ca nu  mai au  concurenta, poporul fiind intoxicat cu alimente otravite pline cu chimicale si de proasta calitate !  https://m.activenews.ro/stiri/Noul-ministru-al-Agriculturii-nu-vrea-aprozare-cu-produse-romanesti.-Casa-de-Comert-Unirea-creata-de-Daea-are-soarta-pecetluita.-Ludovic-Orban-„Vremea-gostaturilor-a-trecut-158691  

2019-11-17 09:22:15
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Am simțit în plex tot disprețul colosal din viscerele werneriene când a pronunțat scârbit-sacadat “Va-si-li-ca”. Erau înscrise în acest substantiv propriu sutele de ani de iobăgie suportați de românii ardeleni, interzicerea dreptului de a-și ridica sau cumpăra locuințe în orașe – rezervate numai națiunilor privilegiate... Românii au fost, sute de ani, “tolerați”, cu un mic respiro sub Mihai Viteazul, care reușește să impună o Mitropolie Ortodoxă la Alba Iulia. În rest, viața românilor, iobagi în marea lor majoritate, a fost o umilință continuă. ... Cum poate un individ cu o constituție interioară precară, care e vremelnic președinte al unui popor creștin, să batjocorească un nume, cu un iz prea “țărănesc” în mintea lui de “privilegiat”, care pentru români are conotații atât de adânci? ... Nu mai spun că din grecescul basileús provine latinescul basilica, rămas la poporul nostru până azi și în vecie ca numele sfânt al Bisericii, cu cele trei semnificații: de clădire-templu de cult; de pleromă, totalitate a credincioșilor, Trup al lui Hristos în Lume, precum și de Instituție divino-umană. Deci kwi, atunci când îți pute un nume prea neaoș, prea românesc, chiar dacă o disprețuiești pe Vasilica, cea care-l poartă, (dar care a fost validată de 2 milioane de români), de fapt batjocorești un întreg ethos și o întreagă istorie, pe care nu le înțelegi și nu le vei înțelege niciodată! PS: Mă adresez ofițerilor superiori din Structuri: Cum puteți susține un asemenea conglomerat de vanitate, prostie și lipsă de empatie pentru tot ce-i românesc și omenesc? Bun, răspundeți la comenzile externe militărește, dar nu mai licărește în voi puțină dragoste pentru acest popor înjosit? Mai există vreo urmă de onoare în voi, domnilor? Iulian Capsali

2019-11-17 09:28:14
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

 Art. 80(1)"Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării" - Cum pot garanta  alogenii pentru independenta nationala cand politica lor de 30 de ani de "valori" occidentale a fost sa fim "pas cu pas", dependenti total de  corporatiile, bancile si multinationalele  occidentale, distrugand economia nationala pe motiv parsiv de "morman de fier vechi"? - Cum pot garanta  alogenii unitatea poporului cand politica lor in ultimii 30 de ani a fost  sa dezbine poporul si sa-l goneasca printre straini in occidentul imperialist "civilizat", prin "dezbina si stapaneste"  si "paine si circ" ? - Cum pot garanta alogenii integritatea teritoriala cand politica lor in ultimii 30 de ani a fost sa imparta tara in regiuni in care românii majoritari au devenit straini in tara lor si sant asupriti si batjocoriti de minoritari  cu "drepturile" lor, cu statul lor  "drept", cu "valorile" lor occidentale si "justitea" lor "independenta"  ?

2019-11-17 10:43:19
Constantin Gadea

CA O VIPERA SIREATA, CA O BABA FARA MINTE, VIORICA, DELOC BEATA, SUDUIE SI MINTE, MINTE. PE IOHANNIS IL ATACA CU BLAND GLAS TELEORMANEAN: CA NU STIE CE SA FACA, CA-I ANTIEUROPEAN, CA E HOT, SPUNE PUNGASA, CA E NAIBA, ANTICRIST, SI-ARUNCA APOI GOGOASA CA E MARE COMUNIST. CA LUPUL FLAMAND,CU BALE, INDUCE IN NOI FIOR: CA IOHANNIS ESTE MOALE, DAR SI MARE DICTATOR. VIORICA POAT-SA RAGA, CA NOI IL VOTAM MAI TOTI, SA NE SCAPE TARA DRAGA DE TRADARI SI PREA MULTI HOTI.

2019-11-17 10:50:26
Fratilor aveti putintica rabdare, peste o saptamina sarbatorim..

ca s-au terminat alegerile si a cistigat cel mai bun stiti si voi, nu-i asa?ce-o sa mai sarbatorim!

2019-11-17 11:04:29
Vlad

Poeti avea si Ceausescu dar numai cand dorea....

2019-11-17 13:01:41
Oarecare

Catre toti cei care il sustin pe Klaus Werner Iohannis (Noi): -Nu va mai bateti capul cu astia din psd, nu ai cu cine efectiv. Degeaba le explici ce e bine si ce e rau ca tot pe a lor o vor tine. Ei stiu doar un sigur lucru: Pe datorie in carciuma din sat si jos Iohannis / Basescu / PNL. Nu va mai bateti capul. Ei nu stiu unde e Romania pe harta Europeana si voi incercati sa argumentati cu ei. Sunt prea inconstienti ca sa realizeze ca singurul care le poate face un bine este Iohannis. Nu va mai obositi. Lasatii ca sunt slabi si usor de manipulat, ca doar pe asta se bazeaza psd -pe manipularea oamenilor slabi fara scoala, ca votul e vot. Toti cei care il sustineti pe Klaus Werner Iohannis: Doar mergeti la vot. Sa nu stati acasa cu impresia ca "apai oricum iese Iohannis, nu mai are rost sa merg si eu..." Te asigur ca are rost. Votul tau conteaza. La vot nu iesi doar ca sa iasa Iohannis, ci ca sa opresti ciuma rosie numita psd. Mergi la vot ca sa spun NU propagandei pesediste / comuniste. NU pentru comunism DA pentru democratia PRO-UE. Mergeti la vot.

2019-11-17 15:06:11
BravoIohannis

Sondajele au aratat clar ca 48% cel putin, din votantii psd sunt trecuti de 65 de ani, iar la restul sub 60 nu le dau. Trebuie sa fii efectiv retardat mintal sau spalat pe creier ca sa votezi orice candidat psd. Cautati pe youtube "Votanti Iohannis" apoi cautai "Votanti psd". La Iohannis veti vedea doar oameni faini cu scoala etc. La cel care voteaza psd veti gasi doar zombi si tigani fara dinti in gura. Chiar vreti sa fiti condusi de tigani? Votantul tipic psd: -2 clase (maxim 8 in cel mai bun caz) -Trecuti de 60 de ani cel putin (ei mai au o duminica si ei merg la vot pentru "viitorul tarii", niste tampiti) -Tigan 100% sau Roman tiganizat sau cu cel putin o ruda aliata de etnie rroma (sa va iau in pula neamu ba nespalatilor) -Are stegulete psd in toate vazele din casa si stau acolo nemiscate de cel putin 15 ani -Cum aude o stire de la Latrina 3, o considera adevarata instant fara sa gandeasca. "omg are 6 case" (Are in pula mea. Si cei? In Sibiu in perioada '90-02 cumparai una cu maxim 2 salarii si la alte preturi de nimic. Dar votantul tipic psd nu stie asta ca e retardat din fabrica) -Uraste pe toata lumea pentru ca nu mai poate turna la securitate. Sa va iau neamul in pula de comunisti. Vreti sa fiti condusi de astfel de oameni ? Veti fi daca votati psd. Treziti-va la realitate. Ganditi-va la viitorul tarii si la copii vostri. Daca nu pentru voi, macar pentru ei. In alte tari din Europa merge de minune. Toti cei care au fost afara stiu asta si vor un Presedinte demn in Europa. Nu o analfabeta data jos din pozitia de premier deja. Asa ca draga votand psd, ce preferi? -6 case sau 6 clase?

2019-11-17 20:21:32
Paine si circ in Romanica

Angajatorii lui Ciolanis au alte planuri pentru Romania, nu doresc Schimbarea, oameni noi etc. Pierd Ciolanul si e greu dupa aproape 7 ani de "foamete". Au saracit Bratienii...

2019-11-17 21:47:01
paine si circ,

tot prost ai ramas? Mai citeste si tu o carte, mai gandeste-te la ceva. Pe bune, se pare ca cititul NU dauneaza grav sanatatii! Si nici ganditul. Nu boii imping oistea lumii!

2019-11-17 21:53:56
Alo, tu, ala cu alogenii ,

tu esti prost? Asta e starea ta naturala? Sau doar te prefaci? Scuze, sunt si eu curios... sau interesat de viitorii pensionari de la Obregia.

Alte articole din: POLITICĂ