Stelian Tănase, după moțiunea eșuată: „M-a înfiorat prostia de la tribună!”

19 Iunie 2019
Stelian Tanase la Talk News
Stelian Tanase la Talk News

„M-a înfiorat prostia de la tribună!” Asta a spus politologol Stelian Tănase după replicile acide din Parlament. Invitatul lui Denise Rifai la „Legile Puterii” a comentat atitudinea politicienilor din ziua moțiunii.

Politologul Stelian Tănase a comentat, la Realitatea TV, rezultatul moțiunii și situația actuală de pe scena politică din România. 

”Am râs cu poftă sau alteori m-am înfiorat de prostia unora care s-au dus la tribună. A fost în primul rând o opoziție umilă, care nu era în forță, cu niste discursuri în vârful limbii, dar era și discursul extrem de arogant al celor de la PSD. După ce au luat o cafteală soră cu moartea pe 26 mai de la electoratul românesc, ei acum vorbesc doar cu grupul lor parlamentar, într-o România paralelă, care nu are legătură cu cea care a fost la urne și se umflă foarte tare”, spune Tănase.

Stelian Tănase comentează și discursul arogant al PSD căruia îi găsește o posibilă explicație: teama. 

”Dragnea e în pușcarie, dar doamna Dăncilă care l-a slugărit fidea, ca să zic așa, vorbește de sus, dă lecții de morală, mă mir că nu dă lecții de gramatică. Reacția de aroganță s-ar putea să fie din frica, le e teamă sa nu se spargă partidul”, crede politologul.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Vorbe mari sau propaganda de duzină ?
19 Jun 12:13
PNL are un deputat in plus,USR e sub PSD unde e catastrofa ?Nutica din RFG suna dispeartă mama ,mergeti să-l votați pe Rares Bogdan, Maria s-a aprins ,Ioaneeeeee,inbractă-te repede să merem la vot,ca dacă iese PSD timit nemțoanele acasă pe Nutica.Aici e catsrofă,dle filozof !La Nuțica,care tocmai isi gasise un neamț
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?