Ştefan Bănică Jr., atac dur la PSD: Cea mai proastă guvernare

15 Mai 2019

Ştefan Bănică Jr., atac fără menajamente la adresa la PSD şi a Vioricăi Dăncilă! Este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani, a declarat artistul într-un interviu pentru portalul paginademedia.ro..

Ştefan Bănică Jr. a răbufnit împotriva guvernaţilor când a fost întrebat despre participarea la vot şi de mesajele pe care ar trebui să le transmită artiştii. 

"Oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să voteze. Dacă nu votează nu se va schimba nimic. Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat prin cântecele mele", a afirmat Bănică.

"Unde vreți să vă creșteți copiii? Ce vreți să învețe? Noi avem o responsabilitate. Trebuie să-l înveți că poate alege. (...) Trebuie să vă gândiți la ce nu vă place, la ce detestați cel mai tare. Te-ai dus și ți-ai făcut datoria. E ca și cum ți-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conștiința curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te și votează!"

"Aceasta este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta și într-un concert și m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simțit și e valabil și acum”, a mai afirmat Bănică.Realitatea.net a fost prima instituție media care a remarcat spusele lui Ștefan Bănică de la concertul din 7 martie. VEZI AICI VIDEO cu ce s-a petrecut pe 7 martie!Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
A guverna insemna a guverna
16 May 15:38
Dl Gogu,or eu nu m-am exprimat bine,or dv nu m-ati inteles.A judeca un guvern după numărul de șașele si câte câmine culturale a ridica,e o gandire de prost.Intr-o societate normală sunt actori,unii fac pîine,alții mulg oile,unii fac gradinite /private eh cate sunt germane,franceze,americane/ si un guvern legifereazaă direct sau prin parlament,adica ordoneaza realatiile sociale : ce impozit plătim ,ce salarii,ce pensii,,cum isi calculeaza bancile dobânda,căt incasăm redeventele,cum se judeca demnitari,cu sau nu plutoane de executie,daca eu mai am drept la recurs,la ce ora merg tranvaile si eu la scoală.Dacă guvernul face scoli si gradinite,atunci ma fac gvern ,si Gică poate guverna.
Răspunde
0 0
Gogule (@17:11), probleme, ma?
15 May 20:17
... daca Banica ( nu sunt un fan al lui) are probleme cu logica, explica-ne noua, prostilor, ce inseamna a guverna o tara. Sau dna Zdrancila (sau cum o chema pe cucoana asta care semneaza condica in Pta Victoriei) ia banii degeaba?
Răspunde
0 0
Revedeti,trubadurule,cu ce se ocupă un guvern !
15 May 17:11
Domnul are un vid de logică,un guvern nu face scoli si case de cultură,nici șoșele si autostrăzi,astea tin de primării si de cel mult un director din minister.De ce nu se fac ,aici intervine guvernul ca nu reglementeaza licitaille ,sa excluda strinii la licitatiile de stat,sa nu oprească lucrările ca a
le contestă-o Dumitru,sa schimbe primarul care doarme ,etc.Guvernul reglementeaza,cantore,cum se vând pământurile sătenilor,cum se judeca demnitarii acuzati de DNA si trimisi dl Cristoiu stie unde,guvernul nu da dreptul politiei sa foloseasca cuvântul de incremenire „Stai ca trag ”.Dar că nu face crese si restaurante ,ce Dumnezeu am decăzut in derizoriu ,atunci mă fac si eu ministru si alegem presedinte pe dl Călinescau.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?