Staţiunile de pe Valea Prahovei au fost curăţate de gunoaie

24 Mai 2009
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Ecologizare în staţiunile montane de pe Valea Prahovei! O sută de studenţi şi elevi au trecut prin cele mai importante zone turistice din Sinaia şi Buşteni şi le-au curăţat de tonele de gunoaie lăsate în urmă de turişti. Cum acţiunea a fost organizată de ministerul Turismului, Elena Udrea a mers să inspecteze traseul parcurs de voluntari.

Înmarmaţi cu saci şi mănuşi, elevii şi studenţii s-au pus pe treabă. În timp ce turiştii erau la grătare, ei adunau gunoaiele. Au fost ecologizate Valea Cerbului din Buşteni, iar în Sinaia, valea lui Bogdan şi Valea Peleşului.

Pe Valea Cerbului a fost prezentă şi Elena Udrea. Ministrul Turismului a fost asaltat de turiştii care au rugat-o să facă poze. Elena Udrea a apreciat munca elevilor care au participalt la ecologizarea din jururl staţiunii Buşteni.

Voluntarii au sărbătorit succesul unei zile de muncă împreună cu ministrul turismului. 

Acţiunea de ecologizare iniţiată de ministerul Turismului a continuat duminică la Azuga şi Braşov. Săptămâna aceasta, voluntarii vor curăţa de gunoaie Valea Oltului. Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?