Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde mamele spun că îşi păzesc copiii de gândaci, amendat

1 Noiembrie 2018
gandaci spital 
gandaci spital 

Spitalul Județean Clinic de Urgență a fost amendat de către inspectorii din cadrul DSP Dolj, în urma controlului efectuat pe Secția Pediatrie din cadrul unității.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Dolj, Ștefan Popescu, starea de igienă a secției nu este una corespunzătoare.

"Marţi se făcea igienizare în Clinica Pediatrie I, urmând ca după terminare să intre în plan și Pediatrie II. La Pediatrie II s-a constatat un număr mai mare de aparținători decât numărul de paturi, erau 10 paturi și 17 internări. S-a găsit mobilier vechi, deteriorat. Starea de igienă a secției nu este corespunzătoare. La data controlului nu s-au găsit insecte în secție. S-a verificat și respectarea planului de dezinfecție, ultima acțiune fiind în data de 2 octombrie 2018. S-a recomandat spitalului să ia măsuri penru redimensionarea numărului de paturi pentru aparținători”, a declarat Popescu, purtător de cuvânt la DSP.

Imaginile groazei dintr-un spital din România. Gândacii mişună peste tot. Reacţia unităţii sanitare

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?