Credea că soţul o înşală. I-a scris că fuge, dar s-a ascuns sub pat.Ce l-a auzit vorbind a distrus-o

20 Noiembrie 2017

Aceasta este povestea lui Kelly, o femeie de 29 de ani din Anglia. Ea bănuia de mai mult timp că soţul o înşală. Bărbatul ei devenise tot mai distant şi îşi ştergea mereu mesajele din telefon, precum şi ultimele apeluri efectuate. Asta a alimentat suspiciunea femeii.

Kelly n-a mai suportat situaţia şi i-a scris o scrisoare soţului ei, în care i-a spus că-l părăseşte. A lăsat hârtia pe masă şi s-a ascuns sub pat, pentru a surprinde reacţia omului. Acesta a intrat în casă, a citat epistola, apoi a dat un telefon. "Iubito, e gata, a plecat. Nici n-a fost nevoie să-i spun eu. Vin la tine, să sărbătorim momentul", l-a auzit femeia, de sub pat, pe soţul ei vorbind la telefon.

Cele mai triste bănuieli ale lui Kelly se confirmaseră. Ea a ieşit plângând de sub pat. Dar, surpriză! A găsit şi ea o scrisoare pe birou. "Chiar crezi că ţi-aş face una ca asta? Cum poţi crede că te înşel? Data viitoare când te ascunzi sub pat, să-ţi tragi picioarele până la capăt", scrisese bărbatul.

De fapt, omul nu avea nicio amantă, iar telefonul dat când soţia lui era sub pat nu a existat, fusese o farsă. Kelly şi-a dat seama de asta, cei doi soţi s-au împăcat, iar flacăra iubirii s-a reaprins.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?