Sorin Scarlat a fost confirmat, oficial, ca nou director al CNAIR (vezi CV-ul)

10 Iulie 2019

Consiliul de Administrație al CNAIR S.A. l-a desemnat, miercuri, în funcția de director general interimar, pe Sorin Scarlat. Scarlat a ocupat până în prezent funcția de director general adjunct al Direcției Dezvoltare Infrastructură Rutieră.

 

Sorin Scarlat l-a înlocuit în funcția de Director General al CNAIR S.A. pe Narcis Neaga.

Scarlat este de profesie inginer constructor, specializat în construcţia de drumuri, poduri şi căi ferate.

A absolvit Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti în anul 2004 şi de atunci a lucrat în domeniul construcției de drumuri, poduri și autostrăzi atât în mediul privat cât și în cel public.

Premierul Viorica Dăncilă a cerut, luni, demiterea lui Narcis Neaga, pe motiv că acesta a neglijat aplicarea proiectelor privind infrastructura rutieră. În urmă cu puțin timp, Sorin Scarlat a fost numit director general al CNAIR.În mai 2018, Scarlat Florin Sorin a fost revocat din funcția de director adjunct al Direcției Dezvoltare autostrăzi și Drumuri Expres din subordinea Direcției Generale Dezvoltare Infrastructură Rutieră și numit în funcția de Director General Adjunct al Direcției Generale Dezvoltare Infrastructură Rutieră.

Vezi aici CV-ul lui Sorin Scarlat.

 

Fișiere din articol:Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?