Sorin Avram, în Cotidianul.ro: Presa, complicele antiromânului Gigi Becali

31 August 2019
Gigi Becali
Gigi Becali

Sorin Avram a scris un text dur la adresa lui Gigi Becali, pentru Cotidianul.ro.

Sub titlul "Presa, complicele antiromânului Gigi Becali", patronul FCSB este acuzat că a distrus un brand.

"Eşti unul dintre cei mai mari ipocriţi români în viaţă. Te dai credincios, dar nu crezi în nimic. Crezi numai în tine. Şi în banii tăi. De aceea te-ai făcut de toate.

Eşti un mare mincinos. Astăzi spui că detenţia te-a trimis să stai pe coji de nucă la colţul smereniei, iar mâine te ridici ţanţoş de-acolo şi te-arunci în faţa refelectoarelor, sperând că vei lua toată strălcuirea acestora, aşa cum ai luat toate pământurile din jurul Bucureştilor ca să te îmbogăţeşti. Dacă ţi-ar fi crescut nasul la fiecare minciună pe care ai spus-o, lumea nu ţi-ar fi ştiut chipul, pentru că-n milioanele tale de intervenţii televizate ţi-ar fi intrat doar vârful nasului.

Eşti un mare cameleon. Astăzi pupi mâna puternicului zilei, iar mâine iei culoarea făpturii care muşcă mâna celui care l-a hrănit şi cu care a băut târziu în noapte, după o partidă de fotbal, în faţă cu camerele de luat veder. Pentru că trebuie să ştie toată lumea cu cine te baţi tu pe burtă.............................................

Ani de zile, presa din România, băgându-l mereu în seamă pe Gigi Becali şi admiţându-i, râzând, toate netrebniciile, a fost complice la distrugerea unui brand, a unor destine fotbalistice şi a viselor a milioane de suporteri.

Presa română are datoria să-l abandoneze pe antiromânul Gigi Becali, acest fanfaron îngâmfat. Definitiv".

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
johnneil
31 Aug 11:53
Multa lume din aceasta tara spune acest lucru de ani si ani de zile. Mass media insa nu aude din cauza zornaitul de galbeni.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?