ŞOCANT. Motivul înfiorător al morţii femeii găsită fără viaţă în curtea spitalului Obregia

9 August 2018
ŞOCANT. Motivul înfiorător al morţii femeii găsită fără viaţă în curtea spitalului Obregia
ŞOCANT. Motivul înfiorător al morţii femeii găsită fără viaţă în curtea spitalului Obregia

Concluzia legiștilor, în cazul Victorei Trandafirescu, femeia găsită fără suflare în curtea Spitalului Obregia, este absolut şocantă. Femeia a murit de foame!

 

Prima ipoteză lansată în urma autopsiei cadavrului, efectuată astăzi la INML „Mina Minovici”, este că decesul pacientei ar fi survenit în urmă cu două zile (față de momentul descoperirii cadavrului) și a fost cauzat pe fondul epuizării fizice, o slăbire accentuată ireversibilă, stare care a dus la insuficiența multiplă a organelor și, în final, la stopul cardiorespirator.  

Pe trupul pacientei care a dispărut de sub nasul angajaților Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” nu au fost descoperite semne de violență.

Vreme de patru zile, pacienta Victoria Trandafirescu a rătăcit prin bălăriile din curtea spitalului, înfometată, speriată, singură, până și-a găsit sfârșitul.

Un pacient cu probleme psihice, dar nu un om violent, dispare pur și simplu de sub nasul medicilor, al asistentelor și al infirmierilor care trebuiau să aibă grijă de el. Cinci zile mai târziu, trupul fără viață al Victoriei Trandafirescu este descoperit în „jungla” unității medicale bucureștene, în boscheții în care și-a dat ultima suflare. Autopsia efectuată astăzi la IML „Mina Minovici” a scos la iveală un fapt cutremurător. Biata femeie a murit de foame, scriu cei de la LibertateaSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Bruce Lee
09 Aug 15:05
Doamne in ce tara traim! Starea spitalelor este jalnica sau dezastruoasa, si asta intr-o tara a Uniunii Europene. Daca la Municipal stau lucrurile cum stau, ce sa mai vorbim de Obregia? Dar, nu este orice tara, ci tara cu cea mai mare crestere economica din ultimii ani. Unde se duc banii acestia? Direct in buzunarele celor ede la putere in loc sa mearga la buget prin taxele legale ca in toatel statele din lumea a treia, acolo unde suntem de fapt.
Mai trist este ca in peste criza subfinatarii mai pare si criza umana ca un rezultat aproape firesc al salariilor si conditiilor de mizerie din sistem. Totusi nu exista scuza pentru comportamentul unor oameni din aceste spitale. Ar fi mult mai demn si uman sa se lase de meseria asta decat sa-si bata joc de alti oameni dar si de ei insisi. Trist...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?